Social & Cultura

Cum alegi sauna potrivită pentru locuința și necesitățile tale?

Cum alegi sauna potrivită pentru locuința și necesitățile tale?

Doriți să adăugați o saună în casa ta? Să iei decizia de a cumpăra o saună este o alegere excelentă dacă ești interesat de sănătatea și starea ta de bine și dacă îți dorești o notă de lux în viața ta fără a fi nevoit să mergi la sală sau la spa. Acum că ai luat decizia de a cumpăra o saună, ce trebuie să faci pentru a găsi cel mai potrivit model care să se plieze necesităților tale? Citește mai departe pentru a afla ce aspecte trebuie să iei în considerare, de la dimensiune până la anumite opțiuni de care aceasta să beneficieze pentru a deveni cu adevărat sursa și zona ta de relaxare din propria locuință.

Tipuri de saune

Există două tipuri principale de saună, cea tradițională și cea cu infraroșu. Saunele tradiționale folosesc căldură ridicată și aburi pentru a crea un mediu fierbinte. Utilizarea acestui sistem necesită mai multă întreținere pe termen lung, deoarece sistemul umed-uscat are mai multe posibilități de uzură și de colectare a bacteriilor dacă nu este curățat corespunzător.

Saunele cu infraroșu, pe de altă parte, folosesc încălzitoare radiante pentru a încălzi interiorul. Aceste sisteme cu infraroșu necesită mai puțină energie pentru a încălzi și a pătrunde în corp, ceea ce face ca experiența să fie mai confortabilă și va reduce factura de electricitate. Există o mulțime de beneficii pentru sănătate cu o saună cu infraroșu, care sunt mai pronunțate decât atunci când folosiți o saună tradițională. O saună cu infraroșu este cea mai bună alegere atunci când vine vorba de starea ta de bine și de ușurința de utilizare atunci când te afli în casă.

Dimensiuni

Odată ce ai decis ce tip de saună de casă să cumpărați, este timpul să decideți ce dimensiune este cea mai bună pentru nevoile tale. Ia în considerare numărul de persoane care vor folosi sauna în același timp, cât de mare este suprafața pe care o permite spațiul unde va fi adăugată.

Pentru uz personal, saunele pentru 1-2 persoane pot fi ideale pentru a economisi spațiu și energie. Familiile mai mari vor beneficia de spațiul oferit de modelele de saună pentru 4-5 persoane, dar și o persoană singură se va bucura de avantajele unei saune mari pentru mai mult spațiu de împrăștiere și pentru a face sauna și mai funcțională.

Accesorii și facilități

În cele din urmă, ultima decizie de luat pentru a alege cea mai bună saună cu infraroșu este alegerea accesoriilor și dotărilor! Poți personaliza sauna în funcție de nevoile tale. Beneficiile pentru sănătate ale saunei în forma sa de bază sunt minunate, dar de ce să nu o ridici la un nivel superior cu câteva îmbunătățiri pentru un sanctuar personal suprem? Aceste accesorii și dotări oferă o multitudine de beneficii suplimentare pentru sănătate atunci când sunt adăugate la experiența ta de saună cu infraroșu. Unele dintre aceste îmbunătățiri includ:

  • Cromoterapie: Îmbunătățirea stării de spirit, a somnului, a circulației și a sănătății pielii
  • Haloterapie: Îmbunătățirea respirației, a somnului și a sănătății pielii
  • Terapia cu lumină roșie: Îmbunătățirea pierderii în greutate, a recuperării musculare, a stării de spirit și a detoxifierii
  • Terapia prin sunet: Îmbunătățirea echilibrului emoțional, gestionarea stresului și sănătatea inimii

Investiția în saune cu infrarosu, precum cele de la HOME 36 este de fapt o investiție în sănătatea ta. Adăugarea utilizării regulate a saunei cu infraroșu la rutina zilnică de wellness va oferi beneficii de sănătate de durată. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, a avea o saună acasă este o notă de lux pentru locuința ta! Poți avea cu ușurință o zi de SPA la domiciliu, te poți recupera după un antrenament acasă sau poți medita înainte de culcare într-un loc convenabil.Site creat de