Sport

Cum beneficiezi de 500 RON de la Betano?

Cum beneficiezi de 500 RON de la Betano

Betano este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România. Aceasta s-a remarcat în rândul jucătorilor încă din anul 2016 când a intrat pe piața din România atât prin oferta sportivă foarte bogată și atrăgătoare pentru orice parior, cât și prin bonusurile consistente cu care își răsplătește jucători constant. Betano oferă în prezent unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piața jocurilor de noroc din România. O să îți prezint în ce constă bonusul de bun venit de la Betano și cum să intri în posesia acestuia.

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit de la Betano constă în 100% în limita a 500 RON. Tot ce trebuie să faci pentru a intra in posesia bonusului este să accesezi platforma online Betano și să îți creezi un cont. Vezi detalii în pagina cod promo Betano. După ce ai intrat pe site-ul Betano trebuie să apeși pe butonul de înregistrare și se va deschide un formular pe care va trebui să îl completezi cu datele persoane.

Aici ți se vor cere informații precum nume, prenume, CNP, adresă, număr de telefon și adresă de mail. Este esențial să completezi informațiile corect deoarece acestea vor fi verificate de un operator, iar în cazul în care informațiile sunt false contul tău va fi închis conform legislației în vigoare. ONJN îi obligă pe toți operatorii de jocuri de noroc online să verifice informațiile utilizatorilor și să verifice identitatea acestora. După ce ai completat toate informațiile cerute, vei primi un email cu un link de confirmare la adresa de email pe care ai introdus-o în formularul de înregistrare.

Trebuie să accesezi acel link de activare al contului și apoi contul tău este activ. După ce ai făcut acest lucru, în termen de 15 zile trebuie să îți verifici identitatea, altfel contul tău va fi închis. Verificarea identității se face prin încărcarea documentului de identitate în secțiunea de verificare a contului. După ce ai încărcat documentul de identitate, un operator Betano îl va verifica și vei fi notificat când se va finaliza procesul de verificare și astfel vei beneficia de numeroasele avantaje ale platformei.

Cum să beneficiezi de bonusul de bun venit

Odată ce ai parcurs toți pașii de mai sus este timpul să intri în posesia bonusului de 500 RON. Pentru a obține bonusul de bun venit este necesar să faci o primă depunere. Betano te răsplătește cu un bonus de 100% la prime depunere în limita a 500 RON. Pentru a face o depunere trebuie să utilizezi una dintre metodele acceptate de către Betano pe care le găsești în secțiunea de depunere. Pentru a beneficia de bonusul maxim trebuie să depui 500 RON și vei începe să pariezi cu 1000 RON. Banii bonus necesită îndeplinirea anumitor condiții de rulaj înainte de a fi transformați în bani reali. Găsești aceste condiții de rulaj direct pe pagina Betano.

Pe lângă bonusul de bun venit, Betano vine și cu alte promoții care sunt accesibile oricând. Printre cele mai îndrăgite promoții de către pariori se numără Marjă 0%, miza înapoi la 0:0 sau cote mărite pentru diferite evenimente sportive.Lasă un răspuns

Site creat de