Din Zona

Cum faci rost de bani fără să mergi la bancă

amanet auto2

Băncile nu sunt singurele instituţii financiare care te pot ajuta cu bani lichizi atunci când apar situaţii neprevăzute sau când ai nevoie să rezolvi o anumită problema financiară. Casele de amanet maşini constituie o alternativă chiar mai bună decât banca deoarece acestea percep un comision mult mai mic, îţi cer foarte puţine acte şi îţi dau banii pe loc.

Condiţiile oferite de o companie de amanet maşini sunt extrem de avantajoase, aşa că din ce în ce mai mulţi oameni apelează la serviciile acestora. Practic, oferi autoturismul personal drept garanţie pentru un împrumut, pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire. Comisionul este extrem de avantajos, el situându-se între 0,16% şi 0,3% pe zi, în funcţie de perioada de creditare şi suma solicitată. Dacă nu reuşeşti să te încadrezi în cele 30 de zile pentru a restitui banii, poţi prelungi contractul cu firma de amanet maşini cu încă 14 zile. În tot acest timp, comisionul rămâne acelaşi. Contractul este transparent şi nu conţine clauze sau taxe abuzive.

Care sunt etapele unui împrumut auto?

În primul rând, trebuie să contactezi telefonic o firma de amanet maşini şi să soliciţi o evaluare telefonică a autoturismului personal. Tot la telefon, se va stabili suma împrumutată şi comisionul şi vei afla ce acte îţi trebuie. Dacă eşti persoană fizică, nu este nevoi decât de buletinul tău, cartea de identitate şi talonul maşinii şi cele două chei. Dacă eşti persoană fizică, mai sunt necesare şi CUI, actul constitutiv şi ştampila societăţii comerciale. Apoi, de deplasezi la sediul firmei de amanet maşini, pentru a preda documentele şi a semna contractul de credit. În numai 30 de minute, primeşti banii şi îţi rezolvi toate problemele financiare, care nu mai suferă amânare.

În perioada derulării contractului, autoturismul tău va sta în siguranţă într-un parc auto, păzit de o firmă specializată şi supravegheat video cu ajutorul camerele video. Oricând doreşti, poţi accesa imaginile online. La final, după ce achiţi împrumutul şi comisionul, primeşti maşina înapoi, aşa cum ai predat-o. În funcţie de pachetul ales, poţi primi cadou o revizie şi o cosmetizare. În cazul în care nu faci rost de bani pentru a-ţi recupera maşina, nu o pierzi. O poţi vinde direct din parcul auto. Astfel, îţi poţi plăti împrumutul solicitat şi poţi rămâne cu diferenţa de bani.

În ziua de astăzi, e greu să faci rost de bani simplu şi rapid, oferind garanţie un bun al tău, fără să fii păcălit de cine ştie ce firmă dubioasă sau să plăteşti o dobânda foarte mare. Amanet Auto, din Bucureşti, este o companie serioasă, corectă şi profesională, care oferă servicii de calitate, în mod prompt. Are o experienţă de opt ani pe piaţa financiară şi este acreditată de Banca Naţională a României, aşa că poţi apela cu încredere la ea.

amanet autoLasă un răspuns

Site creat de