Social & Cultura

Cum își transformă clujenii casa într-un spa pentru vacanța de iarnă – iată câteva secrete prin care te răsfeți alături de cei dragi

Cum își transformă clujenii casa într-un spa pentru vacanța de iarnă - iată câteva secrete prin care te răsfeți alături de cei dragi

Anul acesta, sărbătorile de iarnă se vor desfășura în mod diferit față de sezoanele trecute. Pandemia îi obligă pe clujeni să călătorească mai puțin și să organizeze doar întâlniri restrânse cu cei dragi. De aceea, mulți dintre ei se pregătesc să regândească modul în care își vor petrece zilele libere din vacanță. Ieșirile în oraș vor mai rare, însă mulți se vor bucura de momente intime alături de partener sau de familie. Este important ca în această perioadă să fii preocupat de self-care și să te răsfeți cum poți mai bine, pentru a te odihni înainte de sosirea noului an.

Descoperă metode prin care îți creezi un spa chiar la tine acasă pentru vacanța de iarnă

  1. Plante de apartament

Pe lângă brăduțul de Crăciun, anul acesta poți adăuga și alte plante la decorul interior. Pe lângă beneficiile pe care le au pentru sănătatea ta, acestea vor crea o atmosferă exotică și specială. Astfel, vei avea parte de o “priveliște” diferită față de cea de pe parcursul anului. 

  1. Prosoape și halate

Acestea sunt un must-have al sezonului, deoarece în vacanță vei avea timp să te bucuri de acele băi fierbinți și lungi. Așadar, înnoiește-ți arsenalul de prosoape și halate cu unele noi și pufoase. Nimic nu se va compara cu senzația pe care o vei avea atunci când ieși din cadă, iar materialul moale îți va învălui pielea. Dacă te încântă această idee, poți să vezi aici oferta pentru prosoape de diverse mărimi, din textile naturale.

  1. Uleiuri esențiale

Nu mai este un secret pentru nimeni că acestea se află în topul celor mai îndrăgite produse atunci când vine vorba de relaxare și odihnă. Poți utiliza un difuzor sau, pur și simplu, un vas cu apă caldă pentru a răspândi în încăperi mirosul delicios al unui astfel de ulei. Pentru a fi în ton cu sărbătorile, alege un sortiment precum scorțișoara, molidul sau bradul. Pot fi utilizate atât în living room, cât și în dormitor, pe durata nopții. Astfel, te vei trezi mai odihnit și revigorat, după un somn liniștitor.

  1. Lumânări parfumate

O altă metodă de a împrospăta aerul din casă și de a te bucura de miresme îmbătătoare este folosirea candelelor parfumate. Pe lângă mirosurile îmbietoare, aceastea sunt foarte aspectuoase și contribuie la crearea unui design interior de succes. Alege mai multe forme și mărimi, precum și sortimente care te relaxează și te binedispun.

  1. Sare de baie

Nu în ultimul rând, îți poți transforma serile în momente de răsfăț cu ajutorul sărurilor pentru îmbăiere. Indiferent că sunt aromate sau cu magneziu, ele te ajută să scapi de stresul acumulat peste zi, îți relaxează corpul și îți induc bună dispoziție. Nu ezita să le folosești ori de câte ori ai ocazia să faci o baie lungă.

Așadar, ai la îndemână o multitudine de soluții pentru a-ți transforma locuința într-un spațiu deosebit, în care te răsfeți și te odihnești pe perioada sărbătorilor de iarnă!

sursa foto: shutterstock.comLasă un răspuns

Site creat de