Social & Cultura

Cum iti alegi cele mai bune cutii de cosmetice

cosmetice

Indiferent ca esti o domnisoara pasionata de machiaj si de cosmetica sau o specialista in domeniu, in mod sigur notiunea de cutii organizare cosmetice nu iti este straina.

Vei desoperi ca toate produsele tale au nevoie de foarte mult spatiu de depozitare si mai ales ca au nevoie de un astfel de spatiu doar pentru ele iar tu ai nevoie de ceva care sa iti permita sa te organizezi iar cutiile sunt perfecte pentru asta.

O cutie gandita pentru asta te va ajuta mult si cand esti pe cale sa iti cumperi una iti recomandam sa tii cont de sugestiile de mai jos.

Tinand cont de ce anume vrei sa tii in cutie, este posibil sa iti doresti un model mai mic sau unul mai mare. Modelul mic este perfect pentru farduri, rujuri si lacuri pe cand modelul mare te ajuta sa stochezi si periile, flacoanele cu fondul de ten sau cu lotiunile, gelurile de dus si pensulele pe care le folosesti.

In momentul in care cauti o cutie in care sa iti depozitezi cosmeticele la un pret avantajos atunci trebuie sa tii cont de compartimentare, aceasta fiind un criteriu principal. Cu siguranta vei gasi si varianta pe mai multe niveluri si unde exista inclusiv separeuri de dimensiuni diferite care sunt concepute pentru anumite produse pe care urmeaza sa le pui in ele si care iti permit sa te organizezi bine si sa vezi foarte bine si continutul.

La celalat capat, fiind mai ieftine de obicei, sunt modelele cu un compartiment in care fie pui toate lucrurile fie pui doar o parte dintre ele. In cazul asta iti recomandam sa grupezi obiectele care au o dimensiune similara in acelasi recipient pentru a nu risca sau cauti foarte mult pana cand gasesti produsele mici ca fardurile printre cele foarte mari cum sunt tuburile cu fixativ fara sa ai sanse de izbanda.

Desigur ca dintre cele doua sunt mai multe solutii de mijloc tinand cont de preferintele fiecarei persoane insa o regula generala ar fi sa le alegi pe cele inalte daca ai de depozitat obiecte lungi cum sunt periile, pensulele si tuburile si obiecte joase pentru cosmeticele mici cum sunt cremele, aplicatoarele si alte astfel de obiecte.

Materialul din care este facuta cutia de depozitare pe care ai ales-o o situeaza in topul cutiilor de depozitare sau nu. Cele mai multe cutii sunt facute din plastic fiind foarte avantajoase cand vorbim despre pret si despre posibilitatile de curatare si de igienizare a cutiei. Cu toate acestea uneori pot sa fie rigide si casante si chiar se pot ciobi in momentul unui impact.

Sunt si variante cu metal din care se pot face cutii profesionale care se captusesc la interior cu un material textil si pe exterior cu piele ecologica.Lasă un răspuns

Site creat de