Din Zona

Cum joci responsabil?

cum joci responsabil

Jocurile de noroc au luat amploare datorită apariției cazinourilor online, iar cu timpul au devenit o activitate obișnuită pentru mulți oameni. În principiu sunt făcute pentru distracție, dar pot să devină o problemă în momentul când se trece de la stadiul de plăcere la cel de dependență. În cadrul acestui articol îți prezentăm câteva dintre regulile nescrise care te vor ajuta să rămâi responsabil.

Dacă joci la cazino online probabil că ai văzut categoria de joc responsabil fără de care nu pot funcționa platformele. Sunt obligate prin lege să aibă așa ceva, întocmai pentru a încercă să îi ajute pe acei jucători care au o problemă cu dependența. Iată cum poți evita să cazi dintr-o extremă în cealaltă atunci când alegi să joci la jocuri de noroc:

Profită de oferte

Cazinourile online au luat fața sălilor fizice pentru că oferă utilizatorilor mai multe avantaje. Pe lângă comoditate care reprezintă factorul determinant, operatorii de jocuri de noroc vin în întâmpinarea jucătorilor noi cu oferte precum https://mrbit.ro/ro/promotions/offers/84032 și care este supusă unor termeni și condiții. Rulajul este una dintre condițiile cele mai importante.

Operatorii vin cu diferite recompense pentru jucătorii noi. Procesul de transformare al acestor recompense în bani reali se numește „cerințe de rulaj”. Dacă oferta se adresează doar pentru partea de cazino, atunci rulajul poate fi îndeplinit doar la jocurile de cazino: sloturi, ruletă, blackjack, baccarat, etc, însă fiecare categorie contribuie într-un procent mai mare sau mai mic.

Stabilește un buget potrivit pentru tine

Stabilirea unui buget pentru jocurile de noroc este poate cel mai important pas pentru un jucător dacă vrea să fie responsabil. Principalul rol al unui asemenea pas este să nu fie acordată o suma mai mare de bani decât este permis, întocmai pentru a evita pierderea unor sume mai mari de bani și pentru a rămâne doar la a juca pentru distracție.

Disciplina este totul când vorbim despre activitatea la jocurile de noroc, cu atât mai mult când vine vorba despre bani. O regulă nescrisă spune că jucătorii nu trebuie să aloce mai mult de 10% din suma pe care o încasează în fiecare lună și nu se aplică doar pentru păcănele sau jocuri de cazino live, ci pentru hobby-uri în general.

Impune propriilor limite de timp

Indiferent că mergem la pescuit, la o cafea cu prietenii sau pur și simplu ne odihnim, totul trebuie făcut cu o anumită limită. Când vine vorba despre jocuri lucrurile stau exact la fel și recomandat ar fi să existe o limită de timp care să fie respectată fără a ține cont de cum a decurs aventura noastră pe platforma online. Când timpul alocat a expirat este momentul să încheiem sesiunea și să ne stabilim o dată viitoare.

Este cea mai bună oportunitate de a da timp creierului să se relaxeze și astfel să evite dependența de jocuri. A petrece timp mult fără pauze poate duce la oboseală, ceea ce și-ar pune serios amprenta asupra deciziilor efectuate și atrage după sine pierderea unui procent important din balanță.

Alege să te ridici de la masă în condiții avantajoase

Se numesc jocuri de noroc pentru că totul este la întâmplare și nu se pot face minuni pentru obținerea unui câștig.. În cazul sloturilor nu există posibilitatea de a impune vreo strategie minune care să ne aducă o serie de câștiguri în mod constant. Din acest motiv cel mai bine ar fi ca sesiunea să se încheie în condiții avantajoase pentru jucători, adică atunci când sunt „pe plus”.

O greșeală des întâlnită în cadrul pasionaților de cazino este să joace la recuperare și oarecum este de înțeles. Puțini sunt acei oameni care acceptă eșecul și trec mai departe. Când vine vorba despre jucători lucrurile stau diferit și în cazul unei pierderi financiare semnificative îi face să joace la recuperare, iar acțiunile întreprinse să nu fie deloc în avantajul lor, ceea ce nu s-ar întâmpla dacă se ridică de la masă la momentul potrivit.

Jocurile de noroc pe cât sunt de distractive, pe atât pot fi de dificile, însă cheia este doar la tine. Evită să ajungi în momente delicate și urmează regulile prezentate mai sus pentru un joc responsabil.Lasă un răspuns

Site creat de