De Vazut

Cum poți găsi chiar azi cele mai ieftine bilete de avion

Cum poți găsi chiar azi cele mai ieftine bilete de avion

Fie că ai avut o perioadă încărcată și simți nevoia să te relaxezi cât mai curând sau ai de mult timp pe listă o destinație uimitoare, dorul de ducă poate aparea oricând.

În cazul în care de-abia aștepți să pleci într-o vacanță, achiziționarea biletelor de avion reprezintă primul pas pe care trebuie să îl faci.

Există câteva reguli de bază, când vine vorba despre găsirea unor bilete cât mai ieftine. De exemplu, specialiștii recomandă să cauți cât mai devreme zborurile, pentru a beneficia de tarife scăzute.

Cu toate acestea, dacă nu ai căutat oferte din timp, încă poți cumpăra bilete de avion la prețuri minime, urmând pașii descriși mai jos.

1.   Găsește variante convenabile de transfer terestru

De multe ori, tendința turiștilor este de a căuta zboruri exacte; dacă vor să meargă într-un city break la Stockholm, vor căuta zboruri spre capitala Suediei. Cu toate acestea, există câteva trucuri eficiente de care poți profita, care te pot ajuta să economisești zeci sau chiar și sute de euro.

Odată ce ai ales destinația spre care dorești să te îndrepți, uită-te pe hartă și vezi care sunt toate orașele din zonă ce dispun de un aeroport. De multe ori, poți ateriza mai departe de destinație, profitând de un zbor mai ieftin, pentru ca ulterior să iei trenul până în orașul tău de interes.

Un astfel de exemplu este Bruxelles, un oraș de legătură excelent, din care poți ajunge rapid și ieftin în Amsterdam, Paris sau Köln, folosind trenul. Dacă vrei să te convingi, caută bilete de avion ieftine către Bruxelles și adaugă prețul biletelor de tren spre unul dintre orașele menționate. Vei observa că suma obținută va fi mai mică decât un zbor direct spre orașul de destinație.

2. Fii atent la ofertele de pe site-ul aeroportului

O metodă mai puțin convențională de a găsi bilete de avion ieftine este accesarea site-urilor aeroporturilor. Acest truc se aplică, în special, destinațiilor îndepărtate, în cazul cărora zborurile sunt mai scumpe decât în Europa.

Când cauți bilete spre o țară exotică, variantele principale pe care le vei găsi vor fi zboruri spre capitala acesteia, urmând ca apoi să iei un zbor domestic spre destinația finală. Această combinație poate costa sute de euro, însă ai la dispoziție o alternativă eficientă.

Intră pe site-ul aeroportului din orașul în care trebuie să ajungi și verifică zborurile care aterizează acolo. S-ar putea să descoperi că poți zbura spre un oraș mai ieftin decât capitala, ca apoi să ajungi, cu escală, la destinația ta finală, pentru un tarif semnificativ mai mic.

3. Utilizează motoarele de meta-search

Să cauți bilete de avion pe site-ul fiecărei companii aeriene este o metodă obositoare, care poate dura foarte mult timp. De aceea, ar fi indicat să accesezi motoarele de căutare de tip meta-search, numite și agregatoare.

Acestea adună ofertele tuturor liniilor aeriene care oferă zboruri pe ruta căutată de tine, astfel încât să poți vedea imediat care sunt cele mai avantajoase bilete și ce ore de zbor ai la dispoziție.

Odată ce ai găsit opțiunea potrivită, este recomandat să rezervi zborurile imediat, pentru că prețurile biletelor de avion sunt extrem de dinamice.

Dacă pleci alături de prieteni și nu dispuneți, pe moment, de suma necesară, există o soluție perfectă: Viva Credit iti ofera credite rapide, fără a fi nevoie de garanții, giranți sau un timp lung de așteptare. Totul se desfășoară simplu și rapid, pentru ca tu să te poți bucura de vacanță.

Astfel, parcurgând cei trei pași de mai sus nu numai că vei putea achiziționa imediat biletele de avion pentru a pleca în concediul mult așteptat, dar vei reuși să economisești sume importante de fiecare dată.Lasă un răspuns

Site creat de