Social & Cultura, Sport

Cum putem ieși din zona de confort cu ajutorul adrenalinei

adrenalinaaa

Pentru a ne menține starea de sănătate in parametri optimi, se știe foarte bine ca trebuie sa avem grija ca sportul sa nu lipsească din viată noastră. De când am intrat in era mâncării nesănătoase, de tip fast-food, s-a atras atenția ca o dieta nesănătoasa si un stil de viată sedentar poate cauza probleme serioase de sănătate.

Încă din primii ani de scoală se încearcă crearea unui stil de viată sănătos pentru viitorii adulți care sunt expuși constant unor tentații culinare nu tocmai sănătoase.

Sportul, pe lângă faptul ca ajuta la dezvoltarea tinerilor, din punct de vedere fizic, in aceeași măsura ajuta si la dezvoltarea minții dar si la prelungirea ei. Odată cu îmbunătățirea reflexelor, anumite sporturi necesita o gândire logica si rapida, care nu poate decât sa reprezinte un avantaj pe termen lung pentru persoanele practicante.

Pe măsura ce unii tineri cresc, sportul tinde, ușor, sa devina parte din viată lor, iar multe cazuri se ajunge si la performanta. Totodată, se creează si o oarecare nevoie de adrenalina, la nivel de profesioniști dar si amatori. Nivelul de completivitate este întotdeauna la cote maxime, atunci când dorința de a câștiga este pe primul loc. Bineînțeles, sportul este o metoda foarte eficienta de a obține adrenalina si victorii, in funcție de oportunități, dar nici unele jocuri online nu sunt mai prejos. De exemplu, porția de adrenalina poate fi satisfăcuta si prin jocul de  blackjack online, pe care il puteți găsi pe Casino.com Romania, jucând un astfel de joc  iți pui sângele in mișcare, chiar din fata calculatorului.

Toate aceste “eforturi’ se poate spune ca înseamnă ieșirea din zona de confort, o zona despre care se spune ca presupune o viată ușoara si lipsita de stres, griji si riscuri. Sunt si destule cazuri in care jobul furnizează doze constante de adrenalina. Un loc de munca cu deadline-uri setate la limita sau munca in cadrul unei echipe cu mulți colegi pot furniza ingredientele necesare unor experiențe care fac omul sa simtă ca trăiește. Din tot acest amestec de posibilități, se poate spune ca cei mai câștigați sunt salvamarii, salvamontiștii si de ce nu, chiar membrii trupelor speciale. Cu siguranța sunt genul de joburi pentru care nevoia de adrenalina face parte din fisa postului.Lasă un răspuns

Site creat de