Social & Cultura

Cum s-a dezvoltat zona de utilaje in Horeca din 2020 pana in momentul de fata

Horeca

Dezvoltarea zonei de utilaje in industria Horeca (hoteluri, restaurante, cafenele si catering) a fost influentata semnificativ de schimbarile aduse de pandemia de COViD-19 si de adaptarea la noile cerinte si tendinte ale pietei.

Automatizarea si digitalizarea

Pandemia a accelerat tendinta catre automatizare si digitalizare in Horeca. Multe restaurante si unitati de alimentatie au investit in sisteme de comanda online, plati digitale si roboti de bucatarie pentru a minimiza contactul uman si a imbunatati eficienta operationala.

Cu cresterea comenzilor online si a serviciilor de livrare, sistemele de comanda si plata online au devenit esentiale pentru restaurante si unitatile de alimentatie. acestea permit clientilor sa plaseze comenzi si sa plateasca fara a interactiona fizic cu personalul din restaurant.

Antreprenorii trebuie sa aiba in vedere echipamentele horeca necesare pentru livrare si ambalare, cum ar fi containere pentru livrare, pachete izoterme, sigilii pentru ambalaj, precum si vehicule sau roboti de livrare, in functie de nevoile afacerii lor.

Siguranta si igiena

Igiena si siguranta alimentara au devenit prioritati majore. acest lucru a condus la dezvoltarea si adoptarea unor utilaje horeca si tehnologii specializate pentru curatarea si dezinfectarea eficienta a spatiilor si echipamentelor din bucatarii si salile de mese.

Echipamente pentru bucatarie

Restaurantele si unitatile de alimentatie au investit in echipamente pentru bucatarie, cum ar fi cuptoare cu microunde, cuptoare cu convectie, gratare, friteuze, masini de preparat pizza si echipamente de refrigerare pentru a raspunde cererii crescute pentru servicii de luat masa acasa.

Echipamente pentru meniuri specializate

Unele unitati de alimentatie au dezvoltat meniuri specializate, cum ar fi meniuri vegane sau fara gluten. aceasta a condus la cererea de echipamente specifice, cum ar fi gratare separate pentru prepararea alimentelor fara gluten sau pentru alimentele vegetariene.Cu cererea crescanda pentru optiuni alimentare alternative, echipamentele pentru prepararea mancarurilor vegane, fara gluten sau altele similare devin tot mai importante.

Antreprenorii din industria Horeca trebuie sa fie atenti la evolutia continua a cerintelor si sa fie dispusi sa investeasca in echipamentele potrivite pentru a-si adapta afacerile la schimbarile din piata si la asteptarile consumatorilor. siguranta si igiena, eficienta operationala si adaptarea la noile tehnologii sunt factori cheie pentru succesul in industria Horeca in prezent.

utilaje Horeca


Lasă un răspuns

Site creat de