Social & Cultura

Cum să ai un ten perfect in ziua nunții

Cum să ai un ten perfect in ziua nunții

Ziua nunții este in viața fiecărei femei un moment important la care visează încă din copilărie.

Însă, pentru multe femei, pregătirea nuntii este o perioada agitată și plină de momente neprevăzute. De aceea este nevoie ca toate detaliile nuntii sa fie pregătite si stabilite in detaliu pentru a evita orice surpriză neplăcută.

Locația, meniul, rochia, dar și machiajul și pregătirea tenului sunt câteva dintre elementele cele mai importante pentru o mireasă. Ai grijă ca tenul tău să arate impecabil și pregătește-te pentru aceea zi specială oferind pielii un tratament complet.

Pregătirea trebuie sa înceapă cat mai curând posibil!

Pregătește-ți pielea nu doar in ziua nuntii, ci cu câteva săptămâni înainte. Folosește o cremă hidratantă în fiecare noapte și nu ieși ziua din casă fără crema de protecție solară. Cu cât tenul tău va fi mai sănătos și mai radiant, cu atât vei avea nevoie de mai puțin machiaj.

Îngrijirea pentru ziua nunții

  • Aplica o bază de machiajsau un fond de ten

Baza de machiaj este secretul unui aspect impecabil pe întreaga durata a zilei. Desigur, utilizarea ei nu implica renunțarea la alte produse cosmetice, precum fondul de ten sau pudra. Folosite împreuna, acestea iți oferă un machiaj impecabil, demn de invidiat. Pe scurt, rolul unei baze de machiaj este sa ofere tenului tău un aspect mat si catifelat, sa reducă aspectul inestetic al porilor si sa adauge o nota naturala de luminozitate machiajului tău. În ajutorul tău pot veni nenumărate site-uri de unde poți  comanda acum aceste baze de machiaj la prețuri atractive.

  • Ascunde-ți imperfecțiunile

Cearcănele, coșurile, vasele sparte – acoperă-le pe toate cu un anti cearcăn. Nu-l folosi din abundenta, altfel riști sa obții o masca complet inestetica si niște puncte deschise la culoare care nu vor da deloc bine in poze.

  • Accentuează-ti privirea

Machiajul ochilor este foarte important, așa că evită culorile foarte accentuate, cu sclipici. Încearcă să folosești un fard neutru, cu efect luminator. De asemenea, este indicat sa folosesti modelele revolutionare de pensule pentru make-up, deoarece cu ajutorul lor vei putea obtine acel machiaj profesional.

  • Înveselește-ti fața

Trebuie sa-ti pui in valoare zâmbetul, așa ca trebuie sa folosești un Bush care sa-ti accentueze pomeții. Totodată, folosește un ruj care te reprezintă – atenție mare însă! Fie optezi pentru ceva natural, in ton cu ținuta ta, fie mergi pe un look mai seducător, cu ajutorul unui ruj roșu. Totuși, nu exagera cu prea multa culoare.

  • Cum rămâne cu buzele?

Ei bine, este ideal sa folosești un ruj potrivit. Ce înseamnă asta? In primul rând, trebuie sa fie potrivit pentru forma fetei tale, culoarea ochilor etc. In plus, trebuie sa fie unul care rezista cat mai mult timp pe buze. Desigur, iți vei reface din când in când machiajul, însă asta nu trebuie sa iți consume mult timp. Conturează-ti buzele si aplica un ruj care sa te reprezinte. In plus, este bine sa folosești in fiecare zi balsam pentru a-ti hidrata buzele.

  • Putina culoare in obraji

De ce nu? Pentru asta aplica un strat subțire de blush. Iți va schimba mult aspectul. Ai grija, însă, sa nu folosești mai mult decât este necesar.

  • Nu neglija sprâncenele

Trebuie sa fie pensate si sa aibă o forma impecabila. In plus, este bine ca acestea sa fie potrivite pentru forma fetei. Încearcă sa nu le accentuezi foarte mult culoarea sau forma cu ajutorul creioanelor. Sigur nu vrei sa arăți de parcă tocmai ai ieșit dintr-un film de groaza, ori te-ai pregătit pentru Haloween. Este mai bine ca sprâncenele tale sa fie cât mai naturale.

Pe lângă toate acestea, un aspect important în conturarea imaginii tale este si coafura, care trebuie să fie una cât mai naturală.

Acum ești pregătită pentru ședința foto care-ți va umple albumul de nuntă cu amintiri de neuitat!Lasă un răspuns

Site creat de