Social & Cultura

Cum să alegi bijuteriile în funcție de rutina ta zilnică?

Cum să alegi bijuteriile în funcție de rutina ta zilnică

De-a lungul timpului, bijuteriile au fost folosite de oameni pentru a-și exprima statutul social sau pentru a sublinia frumusețea naturală. În perioada actuală, bijuteriile sunt adesea asociate cu evenimente speciale și semnificative, precum nunți, aniversări sau alte momente importante. Aceasta nu este o regulă, totuși. Bijuteriile pot și ar trebui să fie purtate oricând îți dorești să faci acest lucru.

Purtarea bijuteriilor este o modalitate excelentă de a spori încrederea în sine și de a completa look-ul. Dacă alegi bine, bijuteriile tale îți vor reflecta din plin personalitatea și caracterul.

Brățări, coliere, cercei… Există atât de multe opțiuni. Sunt însă și reguli în purtarea bijuteriilor? Ei bine, poți purta orice vrei, asta e sigur. Dar sunt unele lucruri de care ar trebui să ții cont, cum ar fi activitățile la care iei parte și locurile în care mergi zilnic.

1. Alege bijuteriile în funcție de context

Chiar dacă bijuteriile nu se poartă doar la ocazii formale, există cu siguranță unele piese care se potrivesc mai bine pentru un prânz casual cu prietenii decât pentru job. Așadar, mai întâi de toate, ține cont de context. Unde mergi? Care este scopul ocaziei? Îți permite ceva mai extravagant sau ar trebui să porți o bijuterie delicată?

În general, la job, sunt recomandate piesele discrete. Pe de altă parte, dacă mergi la o întâlnire cu prietenii tăi, nu trebuie să-ți faci griji că vei fi prea extravagantă cu un colier cu zale, de exemplu.

2. Uneori mai puțin înseamnă mai mult

Nu exagera cu asortarea sau stratificarea bijuteriilor. Doar pentru că ai o cutie de bijuterii plină de piese frumoase, nu înseamnă că trebuie să le porți pe toate în același timp. Cel mai bun lucru când ai o mulțime de opțiuni este să porți ceva diferit în fiecare zi!

Este, de asemenea, un mod plăcut de a te distra asortând aceleași piese cu diferite ținute și de a vedea cum acestea pot schimba complet aspectul tău.

3. Alege bijuterii care se potrivesc cu personalitatea ta

Uneori s-ar putea să te uiți la o prietenă, la o colegă de serviciu sau chiar la o celebritate și să consideri stilul lor superb. Dar când îl încerci tu însăți, crezi că nu reflectă ceea ce ești, și asta este în regulă. Dacă te simți nesigură pentru că nu ești obișnuită să porți anumite bijuterii, rămâi doar la cele care te reprezintă cu adevărat.

Cele mai comune bijuterii și care reușesc să se adapteze oricărui stil sunt delicatele lantisoare aur, care arată extrem de feminin și pot fi integrate atât în ținute de seară, cât și de zi. Descoperă o mulțime de modele pe chicbijoux.ro și alege acel lantisor aur dama care te reprezintă cel mai bine.

4. Bijuteriile atemporale nu se demodează niciodată

Bineînțeles, există unele tendințe în materie de bijuterii și care se află pe lista ta de dorințe. Este absolut în regulă, achiziționează-le și poartă-le cu mândrie. Dar este întotdeauna o idee bună să ai piese versatile și atemporale, care se potrivesc perfect pentru orice ținută și ocazie, cum ar fi lănțișoarele sau brățările din aur/argint.

Nu uita că purtarea bijuteriilor este un mod de a lăsa lumea să știe cine ești și cum te simți!

Sursa foto: chicbijoux.roLasă un răspuns

Site creat de