Social & Cultura

Cum să alegi invitația perfectă pentru nunta ta de vis

invitatie nunta

Invitația ta de nuntă dă tonul întregului eveniment. Sunt concepute pentru a-i face pe cei dragi sa participe la nunta ta și au potențialul de a-i face pe invitații tăi să se simtă apreciați, speciali și încântați să sărbătorească alături de tine. Așa căa, dacă vrei să te asiguri că ai ales invitațiile perfecte pentru nunta ta, ține cont de următoarele sfaturi atunci când iei această decizia și alege invitatii nunta 2022 de la Crisia Shop.

Ia în considerare prețul

După cum vei vedea în exemplele de mai jos, prețul invitațiilor de nuntă poate varia foarte mult, de la câțiva lei per invitație la mai mult de 5 euro per invitație! Prin urmare, asigură-te că vei ține cont de bugetul pe care îl ai atunci cand vei decide ce invitație să trimiți apropiaților. Asta înseamnă, de asemenea, că va trebui să ai lista de invitați completă mai întâi, astfel încât să știi dacă ai nevoie de 20 de invitații sau de 200.

            Încorporează tema nunții și schema de culori

Dacă vei avea o anumită temă pentru ziua nunții tale, o modalitate distractivă de a include aceasta temă este să selectezi o invitație de nuntă care să se potrivească cu tema respectivă.

Pune-ți amprenta

Majoritatea invitațiilor de nuntă pot fi personalizate și pot include aproape orice, spre exemplu carduri de RSVP sau carduri în care oaspeții pot nota nevoi alimentare speciale și multe altele. Când te gândești cum să alegi o invitație de nuntă, asigură-te că ai o idee despre tipurile de invitații existente pe piață.

Alege designul invitației de nuntă și finalizează textul

Înainte de a începe să cumperi invitațiile, acordă-ți un moment pentru a te gândi la ceea ce ți-ai putea dori să scrii pe ele. Acest lucru te va ajuta să determini câte și ce dimensiune vor avea ele. Deci, știind din timp exact ceea ce dorești sau ai nevoie, totul se va mișca fără probleme și nu vei întâmpina probleme.

Adaugă invitațiilor accesorii

În partea de sus a pieselor informative, poți adăuga câteva ornamente mici. Acestea pot fi lucruri precum căptușeli pentru plicuri, sigilii de ceară și panglici sau benzi. Dar, ai grijă, pentru ca fiecare dintre aceste upgrade-uri costă și vei avea nevoie de un buget suplimentar.

Comandă invitații de nuntă de la Crisia Shop. Ei livrează în toată țara. Modelele vor fi personalizate și adaptate nevoilor clienților pentru a fi în armonie cu tematica evenimentului respectiv.

Chiar dacă vei alege un stil modern, vintage sau romantic, Crisia Shop iti personalizează invitația așa cum îți dorești. Dacă vrei ca nunta ta să fie de neuitat și perfectă din toate punctele de vedere, atunci trebuie să apelezi la profesioniști. Crisia Shop îți poate îndeplini visele în materie de invitații. Pe lângă invitațiile de nuntă, te poți baza pe ei și pe invitațiile de botez.    

Cu siguranță trebuie să fie o invitație de care trebuie să îți amintești toată viața. Așa că, nu mai sta pe gânduri și fă-o să fie cea mai frumoasă invitație ca să te poți mândri peste ani cu aceasta.

Photo by Olya Kobruseva from PexelsLasă un răspuns

Site creat de