De Vazut

Cum sa alegi un vestiar metalic potrivit pentru compania sau afacerea ta

Cum sa alegi un vestiar metalic potrivit pentru compania sau afacerea ta

Deoarece face parte din categoria pieselor de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din nicio institutie sau organizatie, un vestiar metalic este esential oriunde apare nevoia personalului de a-si schimba garderoba. In plus, acesta poate avea multiple intrebuintari.

Astfel, de la pastrarea in siguranta a hainelor si a bunurilor de valoare, pana la depozitarea instrumentelor si a aparatelor, un vestiar metalic poate fi intrebuintat in mai multe moduri, in functie de domeniul de activitate. Eficienta sa a fost dovedita de-a lungul timpului in institutiile cu multi angajati ce necesita uniforme, cum ar fi domeniul medical sau agentii de paza. De asemenea, un dulap metalic de calitate iti va fi foarte la indemana si in domeniile in care trebuie depozitate diferite materiale didactice sau de curs, cum este cazul scolilor, dar si a salilor de cursuri private.

Mai mult, atat salile de fitness si de aerobic, cat si cluburile sportive si salile de forta pot beneficia din plin de avantajele date de un vestiar metalic, acesta fiind foarte la indemana cand vine vorba de schimbarea si depozitarea in siguranta a echipamentului sportiv.

vestiar metalic

Din aceste motive, poti observa cum un vestiar metalic este un ajutor inestimabil, indiferent de domeniul de activitate sau de tipul de garderoba. Daca doresti sa achizitionezi si tu un vestiar metalic pentru afacerea ta, iata care sunt cele mai importante criterii dupa care te poti ghida:

  • Daca trebuie sa depozitezi diverse articole de imbracaminte, poti alege un model de vestiar metalic cu doua compartimente, pentru haine curate/murdare. Unele modele pot prezenta si un compartiment pentru incaltaminte, dar si bancuta incorporata, pentru a te schimba mai usor.
  •  Pentru depozitarea instrumentelor, aparatelor sau obiectelor de dimensiuni medii sau reduse, poti opta pentru un model de vestiar metalic cu 4 sau chiar 6 compartimente, ideal pentru pastrarea in siguranta a bunurilor.

Iata si alte criterii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui vestiar metalic, pentru a te folosi de el cat mai mult timp:

Materialul din care este fabricat – Pentru a profita cat mai mult timp de utilitatea acestor piese de mobilier, alege un vestiar metalic din tabla de otel profilata, cu o grosime de minim 0.6 mm. Astfel, nevoia de reparatii sau de interventii de mentenanta pe perioada folosirii va disparea complet.

vestiar metalic 2

Sistemul de securizare – Aceasta este una dintre cele mai importante calitati ale unui vestiar metalic. Alege un model care iti pastreaza in siguranta bunurile de valoare, cu un sistem simplu, dar performant de inchidere, pe baza de butuc cilindru cu cheie.

Starea in care este livrat – Nu este simplu sa montezi un vestiar metalic, de aceea iti recomandam sa alegi un model care este livrat in stare asamblata, mult mai compact si care rezista mai bine in timp.

Dotarile suplimentare – Unele modele de vestiare pot fi dotate cu optiuni extra, ce imbunatatesc mult modul in care sunt utilizate:

  •  picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatia din plastic reglabila pe inaltime, care permit curatarea spatiului de sub dulap;
  •  fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;
  •  acoperis inclinat;
  •  suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;
  •  accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;
  •  cheie Master, ce ofera posibilitatea de a deschide toate usile;
  •  diferite tipuri de inchideri (maner antiefractie; maner cu inchidere din doua miscari/inchidere in 3 puncte/inchidere cu cifru mecanic/inchidere cu cifru electronic/inchidere cu moneda).

Alege un vestiar metalic de calitate, la cel mai bun pret de pe piata! Intra pe Viamond.ro si descopera o gama selecta de piese de mobilier pentru birou, alaturi de promotii, vouchere si multe cadouri!Lasă un răspuns

Site creat de