Social & Cultura

Cum să îmbrăcați copiii pentru vremea de iarnă

Cum să îmbrăcați copiii pentru vremea de iarnă

Atunci când vremea de afară este înspăimântătoare, este important să vă îmbrăcați copiii mici și mari pentru a le ține de cald. Aveți hainele potrivite pentru vremea rece pentru a vă proteja copilul de temperaturile scăzute și de vântul rece al iernii? Ar trebui să alegeți jachete, paltoane, fulare, un combinezon pentru copii sau haine de zăpadă pentru cei mici și pentru copiii mai mari? Care sunt cele mai bune haine de iarnă pentru copii mici pe care să le poarte prin casă sau să se joace afară în zăpadă?

Opțiunile sunt nesfârșite, dar am adunat câteva sfaturi despre cum să vă îmbrăcați copilul pe timp de iarnă și să alegeți cele mai bune haine pentru copii mici pe timp rece.

Iată ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați haine călduroase pentru copii în această iarnă și caracteristicile ideale pe care trebuie să le căutați la îmbrăcămintea exterioară pentru copii mici, precum și alte sfaturi pentru garderobă și stratificarea pe timp rece pentru a vă ajuta să vă mențineți copilul confortabil în această iarnă.

Luați în considerare rezistența la apă.

Dacă locuiți într-o zonă care are parte de multe precipitații de iarnă (ploaie, zăpadă sau gheață), investiția în îmbrăcăminte exterioară rezistentă la apă, cum ar fi un combinezon pentru copii, este o necesitate. Cele mai bune paltoane și jachete de iarnă pentru copii și copii mici vor păstra căldura înăuntru, împiedicând în același timp precipitațiile să se infiltreze din exterior. Unele haine de iarnă impermeabile includ un fermoar rezistent la apă sau o clapetă de protecție peste fermoar, cum ar fi un combinezon de iarna pentru copii.

Luați în considerare cât de ușor este articolul de îmbrăcat și de dat jos.

În timp ce costumele de zăpadă pentru tot corpul, cum ar fi un combinezon pentru copii, sunt cu siguranță călduroase, acestea pot fi puțin incomode în timpul unei pauze rapide pentru oliță sau a schimbării scutecului. O haină de iarnă cu fermoar sau o jachetă din fleece este mai ușor de îmbrăcat și de dat jos. Împreună cu pantaloni călduroși pentru copii mici, o jachetă sherpa sau o jachetă căptușită cu fleece peste straturile de bază este o opțiune excelentă pentru a-l menține pe cel mic confortabil în timpul iernii.

Luați în considerare greutatea hainelor de iarnă pentru copii.

Deși poate oferi multă căldură, o haină de iarnă groasă și grea este mai restrictivă și poate fi mai inconfortabilă pentru copilul dvs. mic decât îmbrăcarea lui sau a ei în straturi suprapuse cu o jachetă sau o haină ușoară din fleece. Cei mici care învață să meargă găsesc adesea dificil să se deplaseze într-o haină de iarnă voluminoasă, cum ar fi un combinezon pentru copii, dar dacă plănuiți să stați afară pentru perioade lungi de timp sau vă îndreptați spre o excursie de iarnă la schi, hainele mai grele pot oferi căldura adecvată pentru copilul dumneavoastră mic.

Alegeți hainele potrivite pentru copilul dumneavoastră în creștere.

Bebelușii și copiii mici cresc repede. Atât de repede încât este puțin probabil ca micuțul dvs. să poată purta o haină pentru mai mult de o iarnă. Pentru cei mici sau copiii mari, cumpărarea unei mărimi mai mari de combinezon pentru copii le poate permite să îl folosească pentru două ierni, dar asigurați-vă că haina nu este atât de mare încât să restricționeze mișcarea sau să arate largă.

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că, deși achiziționarea de haine de iarnă pentru copii mici cu o mărime mai mare îi va oferi copilului dvs. suficient spațiu pentru a crește, orice spațiu în plus într-o haină de iarnă înseamnă că se reține mai puțină căldură. Dacă cumpărați o mărime mai mare, îmbrăcați-vă copilul în straturi pe dedesubt pentru a-l ajuta să rămână încălzit.

Fiți conștienți de riscurile asociate cu hainele de iarnă și scaunele auto.

Paltoanele groase de iarnă vă pot ține copilul cald și bine încălzit, dar pot fi, de asemenea, un pericol pentru siguranță atunci când sunt purtate în scaunul auto. Pentru ca scaunul auto să vă protejeze copilul, curelele trebuie să se potrivească perfect pe pieptul micuțului dumneavoastră. Într-un accident de mașină, hainele groase de iarnă se pot comprima prea mult, creând o slăbiciune suplimentară și permițând copilului dumneavoastră să alunece din curelele hamului de pe scaunul auto.

Mai degrabă decât o haină de iarnă voluminoasă, cel mai bine este să folosiți doar o jachetă sau un pulover ușor în mașină. Mai bine încă, scoateți haina de iarnă mai mare a copilului dumneavoastră înainte de a-l lega în scaun. Acoperiți-l apoi pe micuțul dvs. cu o pătură pufoasă și caldă peste catarama și hamul de siguranță. De asemenea, puteți pune haina copilului dvs. pe spate, peste brațe, după ce a fost prins cu centura. Jachetele din fleece sau sherpa sunt o altă opțiune excelentă, deoarece aceste materiale oferă multă căldură pentru copilul dumneavoastră, fără a fi mai voluminoase.Lasă un răspuns

Site creat de