Din Zona

Cum să închiriezi spaţiul industrial potrivit

Cum sa inchiriezi spatiul industrial potrivit

Odata ce ati inceput un business sau vreti sa va extindeti activitatea, este posibil sa  aveti nevoie de un spatiu mult mai mare pentru productie sau pentru a depozita produsele. In acest caz, puteti avea nevoie de spatii industriale de inchiriat in Bucuresti. Depozitele, cladirile de productie si spatiile multifunctionale sunt considerate proprietati industriale. Aceste spatii pot fi utilizate pentru producerea, depozitarea sau distributia de produse sau marfuri.

Iata cateva sfaturi pentru a alege un spatiu industrial potrivit nevoilor dvs. de spatiu, capabil sa raspunda principiilor de baza ale unui business.

Tineti cont de spatiul necesar

Natura afacerii dvs. determina in cele din urma tipul de spatiu industrial care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. in afaceri. Un spatiu industrial se incadreaza, in general, in unul dintre cele trei mari categorii:

  • Spatiu pentru depozit
  • Spatiu de productie
  • Spatiu mixt (o combinatie de depozit si de productie)

Fiecare categorie de spatiu industrial are caracteristicile lui. Un depozit este utilizat in principal pentru depozitarea si distributia produselor. Un centru de distributie este un tip de depozit care este utilizat pentru a distribui produse, dar nu este destinat procesului de asamblare. De asemenea, intr-un depozit se pot folosi echipamente de ambalare si etichetare a produselor inainte de a fi pregatite pentru transport.

In schimb, un spatiu de productie este locul in care cineva creeaza, construieste sau asambleaza produse. In functie de nevoile de fabricatie, acest spatiu ar putea necesita o compartimentare speciala sau tipuri speciale de constructii, cum ar fi podele armate, surse mari de energie sau o anumita inaltime a plafonului.

Un spatiu industrial mixt este o combinatie intre un spatiu de depozitare si un spatiu de productie, astfel incat sa va puteti ocupa de nevoile dvs. de productie si depozitare intr-un singur loc.

Deci, va trebui sa stabiliti daca aveti nevoie de un loc pentru a va fabrica produsul, pentru a-l depozita, ambala sau livra, ori o combinatie a acestor variante.

Locatia corecta a spatiului industrial

Odata ce ati ales tipul de spatiu industrial potrivi pentru afacerea dvs., puteti trece la cautari. Cand incepeti cautarea, va trebui sa tineti cont de:

  • Bugetul lunar de inchiriere
  • Cat spatiu aveti nevoie
  • Ce locatie cautati – trebuie sa va apropiati de clienti, parteneri, furnizori sau de anumite mijloace de transport?
  • Ce functii trebuie sa indeplineasca – de exemplu, birouri, docuri de incarcare a camioanelor, surse de alimentare mari, podele armate sau o anumita inaltime a plafonului.


Lasă un răspuns

Site creat de