Social & Cultura

Cum să îţi creezi ţinute lejere şi în tendinţe cu treninguri și tricouri versatile

Cum să îţi creezi ţinute lejere şi în tendinţe cu treninguri și tricouri versatile

Programul încărcat al unei zile şi multitudinea de sarcini pe care vrei să le îndeplineşti, drumurile pe care le ai de făcut şi traficul aglomerat, pot fi motivele care te vor determina să îţi doreşti outfit-uri lejere şi degajate, care să îţi permită libertate de mişcare, confort, dar să îţi ofere şi un look modern şi în tendinţe. Îţi vei concepe ţinute relaxate, în care să incluzi piese create din fibre plăcute şi croite după tipare degajate.

Cum introduci treningul în ţinutele tale urbane?

Poţi obţine un outfit lejer şi degajat, purtând un model de trening dama, pe care să îl combini inspirat cu accesoriile potrivite. Noile tendinţe în materie de treninguri te vor purta prin varii abordări cromatice. Poţi alege un trening în nuanţa preferată, care alături de un tricou basic, o vestă din fâş, o pereche de sneakers şi un rucsac încăpător, te va ajuta să îţi concepi un outfit urban sportiv foarte modern şi în tendinţe, ideal când mergi la cumpărături, pleci la un drum lung sau ieşi cu cei mici în parc. 

Tot treningul poate fi compleul care se poate constitui într-o ţinută urban-casual, dacă alegi să îl porţi cu o pereche de bocanci cu platformă şi o vestă din blăniţă ecologică, alături de care poţi adăuga o geantă de dimensiuni mari. Nu uita de ochelarii de soare şi şapca asortată cromatic.

Tricoul de damă, piesa versatilă care va completa orice ţinută feminină

Tricoul reprezintă o piesă vestimentară extrem de versatilă, atât prin natura funcţionalităţii, cât şi a design-ului şi cromaticii. Paleta de modele de tricouri dama este foarte generoasă, astfel că vei putea alege întotdeauna varianta care se va potrivi cel mai bine tendinţelor tale stilistice. Fie că preferi un model basic, unul tehnic, dacă doreşti un tricou imprimat, uni, scurt sau oversize, oferta pusă la dispoziţie pe piaţa de specialitate te va ajuta să îţi concepi cele mai moderne şi surprinzătoare ţinute.

În ce ţinute poţi include tricoul de damă?

Dacă este ales inspirat, tricoul poate fi purtat în orice context. Astfel, pentru o ţinută formală, vei alege un tricou basic uni, pe care îl vei purta cu un sacou şi o fustă midi, alături de balerini sau o pereche de ghete, obţinând un look office foarte practic şi degajat. Dacă vrei un look urban-casual, atunci optează pentru tricourile imprimate, care pot fi purtate cu pantaloni din denim sau piele, cu fuste scurte sau pantaloni trei-sferturi, cu jachete din blugi sau fâş, plus încălţămintea sport. Atunci când preferi să te joci cu stilurile vestimentare şi culorile, alege să porţi o fustă vaporoasă din mătase, pe care să o completezi cu un tricou scurt într-o culoare energică, cu o pereche de bocanci şi o pălărie cu boruri mari.

Image by senivpetro on FreepikLasă un răspuns

Site creat de