Din Zona

Cum să joci păcănele online dacă ai un buget limitat (P)

sloturi online

Timpurile când erai obligat să te deplasezi distanţe mari până la cea mai apropiată casa de pariuri au apus de multă vreme. Şi din fericire pentru jucători tehnologia a pus umărul la înlăturarea acestui disconfort şi ai astăzi posibilitatea să te joci online, când doreşti şi de unde doreşti.

Şi este deja o realitate faptul că platformele online devin pe an ce trece mai populare în preferinţele jucătorilor. Şi pentru că în acest mediu nu există limite, ai la dispoziţie mii de titluri de păcănele pe care să le încerci. Dacă ai un buget limitat pentru jocurile de păcănele online, există câteva strategii pe care le poţi folosi pentru a-ţi maximiza şansele de câştig , strategii pe care ne-am decis să ţi le împărtăşim în rândurile următoare.

1.Joacă la mize mici

Există percepţia printre jucători ca un buget limitat nu îţi poate aduce satisfacţii financiare. Este total greşit să crezi acest lucru, caracteristica de RTP poate să intervină în orice moment şi să ai parte pe rolele slotului de un câştig de poveste.

Şi culmea este că poţi câştiga chiar cel mai mare jackpot al jocului fiind pe cea mai mică miză pe care slotul o permite. Un jackpot se acordă aleatoriu de un slot care îl are ataşat şi mai ales nu impune nici o condiţie de miză.

Dar înainte să abordezi o miză reală încearcă sloturi online gratis. Toate platformele oferă această oportunitate aşa că de ce să nu beneficiezi şi tu de ea? În fond o să pătrunzi secretele jocului fără nici cel mai mic efort financiar şi acest lucru nu poate decât să fie benefic pentru tine.

Şi da, atunci când o să ai suficientă experienţă în acest mod de pariere, te poţi îndrepta şi către jocul pe o miză reală. Şi atunci când o faci, pentru că ai un buget limitat de joc, setează întotdeauna miza cea mai mică pe care jocul o permite.

Îţi spuneam ceva mai devreme că nu miza este importantă atunci când câştigi un jackpot, aşa că vei înţelege rapid că numai norocul cu care eşti înzestrat de la natură este responsabil cu acest lucru. Şi să nu uităm că un buget limitat dă dovadă de un joc responsabil, aşa că o să fi scutit în mod cert de dobândirea unei dependenţe nocive faţă de jocurile de noroc.

2.Foloseşte rotirile gratuite şi bonusurile oferite de cazino

Toată lumea iubeşte cadourile aşa că dacă primeşti unul din partea platformei online unde eşti client de ce să îl refuzi? În fond eşti client de atâta vreme pe un site de jocuri de noroc aşa că este vremea să te bucuri şi tu de puţină atenţie.

Şi atenţia pe care platforma ţi-o acordă nu este în nici un caz de aruncat, îţi vei da seama de acest lucru încă de la intrarea în portofoliul de clienţi a acesteia. Când ai apăsat butonul de Înregistrare şi ai ales să devii client de platformă online, ai accesat fără îndoială şi bonusul de client nou.

Ai văzut că acesta este unul deosebit de generos, oferind atât o parte financiară cât şi un număr spectaculos de rotiri gratuite.  Şi dacă am ajuns în zona de rotiri gratuite haide să detaliem puţin acest subiect care nu displace deloc jucătorilor.

Ai de-a face cu ele chiar în momentul în care ai decis să aderi la platforma selectată. Şi chiar dacă trebuie să faci câteva depuneri de numerar, pe lângă bonusul pe care o să îl primeşti o să ai surpriza acordării unui număr mare de asemenea rotiri.

În egală măsură este adevărat că acestea sunt însoţite de câţiva termeni şi condiţii de acordare dar oare nu este normal să se întâmple acest lucru? Şi crede-ne pe cuvânt, termenii se referă la sloturile unde ai dreptul să le consumi, timpul de expirare al acestora şi mizele pe care eşti obligat să le foloseşti la fiecare spin.

Şi dacă nu ştiai asta până acum, îţi dezvăluim faptul că aceste rotiri gratuite se întâmplă la cele mai populare sloturi ale platformei deci şi cele mai plătitoare. Şi în plus, intri în forţă în joc fără să faci investiţii proprii, deci ai aici o oportunitate minunată de a câştiga experienţă cât şi resurse financiare suplimentare.

3.Alege jocurile cu un procent de plată mai mare

Îţi spuneam la debutul acestui articol că o caracteristică de RTP mare se poate manifesta şi pe o miză mică, aducându-ţi în cont o sumă uriaşă încă de la primul spin. Dacă nu ştii ce înseamnă un RTP mare, atunci este cazul să te lămurim în această direcţie.

Acronimul RTP este un termen englezesc care în traducere înseamnă rata de plată către jucători sau mai pe româneşte procentul de plată al unui slot. Deci de fiecare dată de acum înainte când decizi să îţi testezi şansa pe un slot va trebui să ţi seama de acest criteriu.

Şi nu este greu să faci acest lucru, pentru că toţi producătorii de jocuri au obligaţia legală să publice această caracteristică. O regăseşti întotdeauna în explicaţia tabelei de plăţi, aşa că intră pe specificaţiile de Info al slotului pe care tocmai l-ai selectat.

Şi acolo o să găseşti fără îndoială acest acronim, care îţi va arăta procentul pe care îl are ataşat. Cu cât un RTP se situează în apropierea procentului de 100% cu atât este mai mare şansa ta de a câştiga un premiu important.

Urmăreşte deci RTP-urile care se se duc peste 95% şi în acest fel ai şansa de a pune mâna pe un câştig substanţial. Dar reţine un singur lucru, caracteristica de RTP înapoiază acest procent din banii jucătorilor, dar o face la o anumită perioadă de timp.

Deci nimeni nu îţi garantează că o să fi un câştigător de marcă dar nici că o să fi perdantul de serviciu. Trebuie doar să fi la timpul potrivit în faţa slotului potrivit, astfel încât norocul să se decidă să îţi facă cadou un câştig care să te propulseze în galeria marilor câştigători la păcănele.

Concluzie

Dacă cineva îţi spune că nu ai nici o şansă la păcănele dacă nu ai mulţi bani în buzunar, nu îţi este cu adevărat prieten. Un slot este definit de funcţia sa de RTP, aşa că orice combinaţie plătitoare nu va ţine niciodată cont de miza practicată. Selectează doar slotul care îţi place, setează miza cea mai mică şi în mod cert că vei avea parte de o sesiune de joc pe care să o povesteşti şi prietenilor!Site creat de