Social & Cultura

Cum să mobilați un apartament ieftin

garsoniere

Mutarea în primul dvs. apartament înseamnă adesea că începeți cu una sau mai multe camere goale. Fără mobilă, fără ustensile de bucătărie, fără elemente decorative.

Mobilarea unui apartament de la început până la sfârșit nu este întotdeauna un proces simplu, rapid sau ieftin, mai ales după ce ați dat depozitul pentru închiriere sau prima rată. Cu toate acestea, odată cu tendințele de design de astăzi, există o mulțime de opțiuni pentru a obține piese de mobilier esențiale, la un preț foarte bun.

Este mai ușor să acordați prioritate lucrurilor de care aveți nevoie pentru primul dvs. apartament, dacă vă gândiți mai întâi la funcție. Faceți o listă cu articolele de care aveți cu adevărat nevoie:

  • Un loc unde să dormiți
  • Un loc unde să stați
  • Puțin spațiu de depozitare
  • Ustensile pentru gătit și mâncat
  • Un loc unde puteți mânca și / sau lucra

Apoi, examinați această listă și vedeți unde puteți combina funcțiile, în cazul în care ar fi prea costisitor să cumpărați fiecare piesă singură. O canapea extensibilă poate dubla ca o canapea și un pat. O comodă de dimensiune mare poate stoca haine și poate oferi spațiu pentru cărți și alte obiecte personale deasupra.

Nu vă lăsați atrași, în faza inițială de mobilare a apartamentului, de piese de care nu aveți nevoie. Articolele care apar adesea pe această listă includ tabureți, covoare sau noptiere.

Cum să mobilați un apartament ieftin

Nu este întotdeauna necesar să cheltuiți mai mult pentru a obține mobila de calitate. Mobilarea unui apartament cu un buget redus nu înseamnă că singurele opțiuni sunt piese fabricate ieftin, care se vor uza înainte de a vă muta. Totul depinde de unde și cum faceți cumpărături:

  • Cumpărați articole uzate online, dar căutați înregistrări din zone mai frumoase ale orașului, pentru a găsi articole mai bine îngrijite. Utilizați site-uri locale, unde puteți merge să vedeți articolul, înainte de a efectua o achiziție finală.
  • Vizitați magazinele de mobilă în timpul reducerilor speciale sau al sărbătorilor importante.
  • Nu desconsiderați ceea ce puteți găsi în magazinele de mobilă second-hand, magazinele de consignație sau magazinele de mobilă outlet.

În cadrul fiecărui magazin sau site online, este important să faceți cercetări, să aflați unde și cum au fost făcute piesele de mobilier și să investiți în ceea ce vă puteți permite.

Iată mai multe informații despre câteva piese cheie pentru primul dvs. apartament, precum și sfaturi despre cum să păstrați totul în limita bugetului.

1. Pat

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac unii oameni, atunci când cumpără un pat, este cât de mult cheltuiesc pe o saltea. Modelele scumpe nu sunt neapărat cele mai bune. Stați departe de acele saltele high-end care sunt în mare parte spumă cu memorie. Se simt minunat, dar nu rezistă bine în timp.

În ceea ce privește un cadru pentru paturi, puteți găsi ceva foarte simplu, la un preț foarte bun. Lenjerii de pat este ceva ce doriți cu siguranță să cumpărați nou, dar este, de asemenea, ceva care este adesea la reducere.

2. Canapea

Cel mai probabil nu vă puteți imagina camera de zi fără o canapea. Cum altfel puteți sta voi și prietenii dvs. să vizionați un film sau emisiunea TV preferată? O cameră de zi fără piesa de mobilier centrală se poate simți goală, dar alegerea unei canapele scumpe ar putea depăși bugetul.

Cum puteți economisi: renunțați la canapeaua secționată scumpă și investiți în piese mai mici, confortabile, precum o canapea cu 2 locuri. Acest scaun supradimensionat poate costa o treime din ceea ce ați plăti pentru o canapea mai mare.

3. Articole și aparate de bucătărie

Este ușor să lăsați tentația să ia stăpânire, atunci când vă mobilați bucătăria. Aici este util să se acorde prioritate nevoilor. Nu aveți nevoie de un set de opt spatule sau de suficiente locuri pentru 12 persoane. Puteți găsi ușor opțiuni ieftine și de calitate la majoritatea magazinelor de articole pentru uz casnic.

Lucrul grozav despre cumpărăturile de electrocasnice mici, cum ar fi un cuptor cu microunde sau o cafetieră, este că aveți o mulțime de opțiuni. Puteți compara magazinele online și magazinele locale, pentru a găsi cea mai bună ofertă. Asigurați-vă că cheltuiți suficient pentru a obține un aparat cu funcțiile dorite.

4. Masă

Desigur, aveți nevoie de o suprafață pe care să mâncați, dar ce dimensiune trebuie să aibă cu adevărat acea suprafață? Dimensiunea contează, atunci când vorbim despre prețul unei mese. Mesele mai mari costă mai mult. O masă cu 10 locuri va fi mai scumpă decât o chicinetă cu patru locuri.

Gândiți-vă la câte persoane ar putea mânca în apartament în același timp, în medie. Puteți aduce întotdeauna o masă pliantă și scaune pentru o ocazie specială.

5. Depozitare

Nu vă mulțumiți cu o singură bară care atârnă în dulapul dvs. Aceasta nu va rezista prea mult. Îmbunătățiți-vă spațiul de stocare adăugând cutii de organizare. Folosiți umerașe care economisesc spațiu, organizatoare peste ușă și rafturi pentru pantofi pentru a vă transforma dulapul în cel mai bun spațiu de depozitare din apartamentul dvs. Aranjați tot ceea ce puteți în dulapul dvs., înainte de a decide să cumpărați o comodă sau alte piese de depozitare, pentru a economisi niște bani.Lasă un răspuns

Site creat de