Social & Cultura, Important

Cum să pregătești un maraton de Halloween în 3 pași simpli

halloween 2891624 1280

Halloweenul bate la ușă, ceea ce înseamnă că este timpul să organizezi un maraton de filme cu prietenii! Fiind sezonul monștrilor și spiritelor, este momentul perfect să vizionați acele filme horror pe care nu ai avut curajul să le încerci de unul singur până acum. În fond, văzute în mai mulți, nici nu mai par la fel de înfricoșătoare!

Această seară nu va fi una obișnuită, în care doar îți chemi prietenii acasă pentru o vizionare de filme. Fiind vorba de o petrecere tematică, organizarea necesită puțin mai mult efort. De aceea, dacă vrei să te asiguri că veți avea parte de cea mai înfricoșătoare experiență de Halloween, iată ce pași trebuie să urmezi!

Iată cum să organizezi un maraton de filme de Halloween în numai 3 pași!

      1. Alege filmul cu atenție

Fie că e vorba de unul singur sau de o întreagă serie, acestea trebuie alese cu grijă. Pe cât posibil, caută unul pe care nu l-a văzut încă nimeni sau, dacă nu, unul pe care l-au văzut cât mai puțini. Elementul principal, în astfel de pelicule, este sperietura, or, dacă tu știi deja ce se va întâmpla, atunci farmecul filmului se pierde extrem de ușor. 

Înainte de eveniment, organizează un poll online și lasă invitații să aleagă una dintre opțiunile pe care le-ai ales cu atenție înainte. Astfel, toată lumea va fi mulțumită de alegerea finală!

     2. Amenajează locul

Pentru locație, ai în față 2 opțiuni. Dacă locuiești la casă, atunci cel mai nimerit ar fi să alegi grădina. Pe lângă faptul că e în aer liber, ceea ce face ca lucrurile să fie extrem de sigure din perspectiva infectării cu noul virus, este mult mai plăcut și interesant să vizionați filmul de afară.

Asigură-te că ai un cearceaf mare alb, întins bine, care să țină locul ecranului și un videoproiector care să meargă bine. Apoi, concentrează-te pe decorat. Alege niște decorațiuni spooky pe care să le poți atârna de stâlpii pentru iluminat grădina și așează câteva figurine în jurul vostru. Pentru inspirație, poți căuta idei pe internet, unde există nenumărate sugestii la acest capitol! 

Dacă, însă, nu ai grădină, atunci poți urma aceleași indicații, pe care să le adaptezi pentru interior! De la ghirlande cu lilieci sau pânze de păianjen artificiale, la dovleci sculptați sau lumânări cu forme ciudate, poți găsi totul pe internet dacă vei căuta cu atenție și comanda din timp totul!

     3. Încearcă câteva rețete de Halloween

În afară de decorat, celălalt element distinctiv pentru această sărbătoare este mâncarea. În fiecare an apar pe internet tot felul de noi rețete pentru biscuiți, brioșe sau plăcinte de dovleac, care să fie în ton cu anotimpul. Toate sunt frumos decorate cu glazuri, astfel încât să fie de-a dreptul înfricoșătoare!

De la vampiri, la zombie sau alți monștri și zâne, poți alege ceea ce îți place cel mai mult! Sigur vei găsi nenumărate variante de decorare pentru mâncarea ta! 

Iată, așadar, ce trebuie să ai în vedere pentru a organiza un maraton de filme de Halloween de neuitat! Deși elementele care iau ochii sunt decorațiunile și mâncarea tematică, vedeta serii rămâne tot filmul, deci nu îl neglija! Astfel, vei avea o noapte amuzantă și incitantă alături de prietenii tăi de Halloween, chiar și pe timp de pandemie!

sursa foto: Unsplash.comSite creat de