IT

Cum să prelungești durata de viață a bateriei telefonului tău

durata de viață a bateriei

Majoritatea telefoanelor de ultimă generație sunt dotate cu baterii performante de capacitate mare pentru a susține buna funcționare a acestora pe o perioadă lungă de timp. În cazul în care nu le folosești conform recomandărilor producătorului riști degradarea acestora în doar câteva luni de la achiziție, ceea ce va rezulta în cicluri de încărcare mai dese sau chiar incapacitatea de a mai folosi smartphone-ul în absența unei surse de electricitate în apropiere. Iată câteva reguli de care să ții cont pentru a evita astfel de situații nedorite și descoperă ce tip de accesorii trebuie să folosești pentru a menține starea de sănătate a bateriei ani la rând: https://mag-genius-accesorii.ro/collections/incarcatoare-iphone!

Încarcă telefonul corect

Există anumite practici care sunt sănătoase pentru bateria telefonului tău, cum ar fi să îl lași la încărcat peste noapte sau să îl folosești până la epuizare. Recomandat este să îl conectezi la acumulator în momentul în care procentul bateriei este la 10% și să îl deconectezi înainte să ajungă la 100%. În acest mod prezervi un nivel cât mai ridicat de autonomie și eviți ca procentul de sănătate al bateriei să scadă din cauza supraîncărcării sau a șocurilor de tensiune.

Nu folosi dispozitivul când este la încărcat

Un alt comportament nociv pentru bateria telefonului tău îl reprezintă utilizarea acestuia în timp ce este la încărcat. În loc ca procentul să crească, acesta stagnează sau chiar scade din cauza faptului că telefonul pierde aceeași cantitate de energie pe care o câștigă. În tot acest timp suprasoliciți telefonul și încărcarea va dura mai mult, iar aceste lucruri vor dăuna bateriei pe termen lung.

Dezactivează funcționalitățile care consumă baterie

Aplicațiile care rulează în fundal, luminozitatea ecranului la maxim, alarmele și soneriile active în permanență, vibrațiile, stimulii tactili și nu numai sunt funcții care consumă în permanență baterie ceea ce înseamnă că telefonul tău nu este niciodată cu adevărat în stand by. Utilizată fără pauză, bateria se deteriorează mai rapid decât în situația în care dezactivezi aceste opțiuni, ceea ce înseamnă că se va descărca mult mai repede și va afecta experiența de utilizare a telefonului.

Folosește doar încărcătoare originale

Regula de bază când vine vorba de menținerea unei autonomii ridicate a bateriei este să folosești doar cabluri și acumulatoare originale. Accesoriile contrafăcute reprezintă un pericol pentru telefonul tău deoarece nu sunt produse în conformitate cu standardele de calitate și siguranță impuse la nivel internațional. Dincolo de faptul că încărcarea va dura mai mult, aceste accesorii pot prezenta risc de incendiu sau de electrocutare, motiv pentru care se impune verificarea cu atenție a acestora înainte de achiziție. Pentru a avea siguranța că vei cumpăra un încărcător original, orientează-te doar către magazine autorizate care sunt parteneri oficiali iPhone și colaborează cu producători de încredere. La Mag Genius te așteaptă o selecție variată de încărcătoare pentru dispozitivele tale Apple în așa fel încât să găsești cu ușurință varianta potrivită nevoilor tale.

Felul în care ai grijă de telefonul tău se reflectă în modul în care acesta funcționează la unul sau mai mulți ani de la achiziție. Bateria este cel mai sensibil element al acestuia ceea ce înseamnă că dacă vrei să fie ca nouă pentru cât mai mult timp trebuie să ții cont de câteva reguli foarte simple. Respectă ciclurile de încărcare și folosește încărcătoare originale achiziționate de la furnizori autorizați și bucură-te de zile întregi de utilizare fără să fie nevoie să îl pui la încărcat. Cumpără încărcătoare pentru iPhone de la Mag Genius pentru a evita orice risc și bucură-te de cicluri de încărcare sigure și rapide și de o performanță a bateriei ridicată pentru cât mai mult timp!Lasă un răspuns

Site creat de