Social & Cultura

Cum să selectați țesături atunci când faceți cumpărături online

Cum să selectați țesături atunci când faceți cumpărături online

O mercerie sau un magazin de țesături online este un site web de unde puteți cumpăra țesături din confortul propriei case.

Ca orice alt magazin online, o mercerie este un model win-win atât pentru un client, cât și pentru un vânzător: dvs. economisiți timp de deplasare, în timp ce vânzătorii economisesc cheltuielile generale ale magazinelor fizice.

Cu toate acestea, specificul textilelor limitează experiența clientului, deoarece nu puteți atinge țesătura. Există o modalitate de a depăși această dificultate? Unde puteți găsi țesăturile viitoarelor tendințe ale modei? Găsiți răspunsurile în acest articol.

Cum se selectează țesăturile?

Atunci când cumpărați un nou smartphone sau un aspirator, principalele informații pe care le căutați sunt caracteristicile tehnice ale dispozitivului: rezoluția ecranului, generația procesorului, memoria și capacitatea bateriei pentru un gadget de buzunar sau puterea de aspirare, tipul de recipient pentru gunoi și nivelul de zgomot al unui aspirator.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de țesături, cifrele și măsurătorile nu contează atât de mult: de ce ar trebui să vă intereseze ultrafinețea sau durabilitatea excepțională a țesăturii dacă culoarea sau imprimeul nu vi se potrivesc? Atunci, proprietățile vizuale ale produselor și abilitățile de copywriting trec pe primul loc.

Așadar, iată care sunt sfaturile de bază pentru selectarea țesăturilor:

Citiți cu atenție descrierea țesăturii și studiați fotografiile realizate din diferite unghiuri pentru ca îndoiturile să arate textura și să dezvăluie efectele mate sau lucioase.

Fiți atenți la conținutul țesăturii, care este de o importanță crucială în cazul în care aveți o reacție alergică la diverse fibre naturale, cum ar fi lâna sau blana. În zilele noastre, puteți găsi blănuri false care nu oferă mai puțin în ceea ce privește căldura și moliciunea.

Nu uitați că ecranul oricărui dispozitiv electronic are specificațiile matricei sale, ceea ce duce adesea la o afișare destul de diferită a culorilor pe monitoarele vânzătorului și ale cumpărătorului. Citirea descrierii țesăturii ajută la înțelegerea culorii originale.

Atunci când căutați mai multe articole de mercerie – de exemplu, țesături, nasturi și căptușeală pentru costumul dumneavoastră – încercați să le comandați pe toate deodată pentru a primi un singur colet. Veți economisi sute de lei pe termen lung.

Marca țesăturii contează în continuare. Credeți-ne sau nu, dar chiar și în condițiile actuale de concurență pe piața globală, țesăturile de dantelă din China și Franța pot varia în ceea ce privește calitatea țesăturii, iar diferența nu este adesea în favoarea dantelei chinezești.

Ați rămas în pană de idei? Impresionată de designul țesăturii, dar nu simțiți că este ceea ce ați căutat? Uneori se întâmplă. Pentru a vă readuce pe calea cea bună, încercați să găsiți online imagini de rochii cusute cu această țesătură sau cu una similară. De regulă, acestea pot fi găsite în secțiuni ale site-urilor web precum „Idei de cusut”, „Concepte de modă”, „Idei recomandate” etc.

Nimeni nu ar nega confortul cumpărăturilor online în sine. Cu toate acestea, pentru ca acesta să fie ușor și sigur, vă recomandăm să urmați aceste sfaturi:

Atunci când vizitați un magazin online, acordați întotdeauna atenție primelor cinci litere din bara URL a browserului dumneavoastră: trebuie să fie întotdeauna „https://”, nu „http://”. Litera „s” indică conexiunea criptată care securizează toate plățile și informațiile privind datele personale procesate prin intermediul site-ului respectiv.

Cumpărăturile online se fac la nivel mondial, așa că verificați informațiile despre locația magazinului de la care urmează să cumpărați pentru a estima condițiile de livrare și prețurile.

Doriți să economisiți mai mult la țesături de mercerie? Abonați-vă la listele de corespondență ale magazinelor de țesături care vă interesează și fiți la curent cu ofertele lor de reduceri.

Când aveți de-a face cu țesături cu panouri, acordați atenție prețului. Uneori, prețul indicat se referă la panou, nu la metrul curent.

Dacă nu sunteți sigur că o anumită țesătură vi se potrivește, luați în considerare posibilitatea de a comanda o mostră. Va trebui să plătiți atât pentru mostră, cât și pentru livrarea acesteia, însă mostrele vor fi foarte informative în ceea ce privește textura și culoarea reală a țesăturii pe care ați pus ochii.Lasă un răspuns

Site creat de