Social & Cultura

Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun? Sfaturi și idei

Cum să te îmbraci la petrecerea de Crăciun? Sfaturi și idei

Mai este puțin până la Crăciun și nu există un moment mai bun decât acesta pentru a începe să ne gândim la rochiile pentru petrecerile de Crăciun – mai ales acum că bucuria de a participa la evenimente sociale a fost restabilită în totalitate.

Cea mai bună parte în achiziționarea unei rochii noi? Poți păstra rochiile respective și le poți îmbrăca din nou în noaptea de Anul Nou sau le poți folosi pentru o ținută de invitată la nuntă – o rochie de petrecere nu este doar pentru a fi purtată o singură dată. Weekendurile din decembrie sunt în mare parte ocupate de invitații la restaurante, la brunch-uri și la petreceri de cocktailuri ce vin în avalanșă.

Crăciunul este sezonul tuturor lucrurilor strălucitoare, de la decorațiuni exagerate la luminițe, așa că este corect să potrivești vibrația generală cu ceea ce porți. Rochiile cu paiete nu dau niciodată greș. Există ceva perfect simplist și totuși minunat de decadent în legătură cu ele, și nu există nimic mai esențial pentru garderoba ta decât adăugarea uneia noua.

Cât de formal este evenimentul?

La ce fel de petrecere participi? Este o petrecere relaxată cu prietenii și familia sau un eveniment mai formal, cum ar fi petrecerea de Crăciun a firmei? Există un cod vestimentar pe care trebuie să îl respecți?

Ce ținută te face să te simți încrezătoare?

O rochie poate fi cea mai incredibilă creație, dar dacă nu te simți bine în ea, nu are rost să o cumperi. Gândește-te la părțile corpului tău de care ești mulțumită și la cele pe care vrei să le acoperi. De exemplu, te simți mai încrezătoare într-o rochie cu mâneci lungi? Vrei o rochie cu volane pentru a ascunde zona abdomenului? Ești încrezătoare să îți lași la vedere picioarele, umerii sau puțin din spate?

Vrei să ieși în evidență sau să te integrezi în mulțime?

Ce fel de impresie vrei să creezi când apari la petrecere? Vrei să te integrezi sau să ieși în evidență? De exemplu, la orice petrecere, este posibil să existe o mulțime de rochii negre. Dorești să porți un model asemănător, sau ai dori ceva diferit, într-o culoare strălucitoare?

Inspirație pentru ținutele de Crăciun

Rochie roșie: Roșul este o culoare excelentă pentru femeile de orice vârstă. De asemenea, este o opțiune deosebit de populară în perioada sărbătorilor, din motive evidente. Atunci când roșul este, de asemenea, o tendință, așa cum este în acest sezon, este și mai ușor să găsești piesa potrivită pentru această ocazie. Mai mult, indiferent de variația de culoare pe care o dorești, există un tip de roșu potrivit pentru orice gusturi.

Consultă categoria de rochii cu maneci lungi de la Resense, foarte potrivite pentru acest sezon. Descoperă cele mai frumoase tendințe de culoare pentru iarnă 2022, inclusiv câteva rochii elegante în nuanțe de roșu. Dacă înclini mai mult către rochiile cu elemente imprimate roșii, atunci rochia de mai jos cu print floral roșu va funcționa cu desăvârșire. Este potrivită pentru o petrecere de Crăciun a firmei sau pentru o cină cu familia de Crăciun în cadrul unui restaurant.Lasă un răspuns

Site creat de