Social & Cultura

Cum sărbătorești Ziua Îndrăgostiților, cu stil

Cum sărbătorești Ziua Îndrăgostiților

A sosit ziua în care orice cuplu de îndrăgostiți își sărbătorește iubirea. Iar marea majoritate caută un mod original de a petrece această zi. Iată câteva dintre cele mai frumoase idei pentru a sărbători Valentine’s Day!

Cină romantică, la înălțime

Cel mai accesibil mod prin care vă puteți celebra iubirea este printr-o cină în doi, la un restaurant elegant. Dar pentru a o transforma într-un moment cu adevărat special, optați pentru o locație cât mai aproape de cer. În multe orașe din țară există, acum, restaurante de fine dining, deschise la ultimul etaj al unor clădiri înalte. Acolo vă puteți bucura și de o priveliște superbă asupra orașului, ceea ce va face experiența și mai intensă. Pentru a bifa, cu stil, un astfel de eveniment, alege o rochie de ocazie din colecția de la Fashion Days, botine cu toc mediu, ca să te poți bucura atât de eleganță, cât și de confort, și o capă din stofă de lână, pe deasupra.

rochie de ocazie

Escapadă într-un oraș romantic

Pentru o zi cu adevărat memorabilă, ia-ți partenerul de mână și plecați, fără bagaje, într-un oraș european romantic. Unele companii aeriene au bilete dus-întors, în aceeași zi, către destinații precum Veneția, Roma, la prețuri încă accesibile. Dar puteți să alegeți și alte orașe, precum Verona – orașul în care s-au iubit Romeo și Julieta sau Paris – una dintre cele mai romantice destinații de pe Glob. În cazul în care nu găsiți bilete dus-întors la aceeași companie, puteți cupla întoarcerea cu o altă companie aeriană, eventual a doua zi. Alege haine lejere, dar care să afișeze magia sărbătorii – o pereche de jeanși cu o cămașă albă, cu palton oversized, din stofă de lână pe deasupra, botine Chelsea și un rucsac din piele de la Fashion Days.

rucsac de piele

O călătorie cu trenul

Plimbările cu trenul sunt foarte romantice. Alegeți o destinație mai îndepărtată și un tren care să aibă și vagon restaurant  și bucurați-vă de o zi specială, pe șine. Luați prânzul în tren, citiți un roman de dragoste împreună, admirați peisajul, inventați jocuri de îndrăgostiți și vă veți aminti cu plăcere de această zi. Traseele prin pădure sunt cele mai frumoase, așa că este recomandat să alegeți o destinație către munte. Sau, dacă sunteți deja în Maramureș sau Moldova, vă puteți delecta o zi cu Mocănița. Ambele trasee sunt absolut spectaculoase, mai ales în sezonul de iarnă. Pentru o astfel de călătorie trebuie, însă, să vă îmbrăcați adecvat. Ca să nu simți frigul dar să păstrezi și un look rafinat, alege un pulover din cașmir cu pantaloni pe corp, căptușiți cu fleece, cizme UGG și o jachetă trei sferturi, cu puf de gâscă. Toate acestea au proprietatea de a menține căldura corpului și sunt piese foarte apreciate în moda de stradă.

Bucurați-vă de o zi a voastră, petrecută într-un mod special și faceți amintiri pe viață!Lasă un răspuns

Site creat de