Social & Cultura, Important

Cum se vede o acţiune de împădurire prin lentila unui fotograf (FOTO)

Șuhan Adrian

În data de 30 martie, Direcţia Silvică Cluj şi Electric Castle au organizat o amplă acţiune de împădurire în judeţul Cluj, desfășurată în Padurea Gheorgheni, pe drumul care leagă Cluj-Napoca de satul Gheorgheni.

Acțiunea face parte dintr-un program mai complex prin care Direcția Silvică Cluj își propune plantarea, în mai multe etape a unui total de1.000.000 de puieți anul acesta.

Dorel Nicolae Oros, directorul Direcției Silvice Cluj a declarat: „Ne aflăm pe raza Ocolului Silvic Cluj pe o suprafață pe care vom efectua lucrări de replantare. E o refacere a unei suprafețe de păduri care a fost o pădure degradată și venim acum și înnobilăm zona cu specii de gorun, frasin și paltin.”

Așadar, sâmbătă, 30 martie cei aproximativ 500 de voluntari au plantat pe o suprafață de 2 ha, 10.000 de puieţi de gorun, frasin şi paltin.

Printre voluntari l-am întâlnit pe fotograful Șuhan Adrian, care a răspuns pozitiv iniţiativei, iar pe lângă plantatul de puieţi a reuşit să surprindă în fotografii momente ale acestei acţiuni.

Adrian a ales ulterior să împărtăşească cu noi fotografiile din cadrul evenimentului, în speranţa că acestea vor mobiliza şi mai multă lume la acţiunile viitoare.

Mi-aș dori ca tot mai mulți oameni să participe la astfel de acțiuni, demonstrând astfel dragostea lor pentru natură, cu gândul la prezent și la ceea ce vom lăsa generațiilor viitoare a declarat el.

 

La finalul acţiunii de împădurire, fotograful ne-a destăinuit că îi plac plimbările în natură:”natura este vindecătoare și fantastică, se potrivește perfect cu pasiunea mea pentru fotografie”.

Ca fotograf a reușit în timpul petrecut în pădure să surprindă păsări şi căprioare sălbatice, fotografii inedite pe care le impărtășește cu drag.

 

Șuhan Adrian este un fotograf pasionat, iar dacă ne-a oferit fotografii atât de frumoase, am fost curioşi să aflăm mai multe despre el:

Am 31 de ani și fotografia este pasiunea mea pe care am privilegiul să o practic de câțiva ani.

Iubesc fotografia pentru că am găsit în ea modul de a mă exprima cel mai ușor, pentru puterea, pe care mi-o oferă: aceea de a opri timpul în loc, de a surprinde și imortaliza emoții, sentimente,  de a păstra vii amintiri.

Pentru mine cel mai important lucru este ca în toate colaborările mele, să îmi surprind mereu clienții, să îi văd pe deplin mulțumiți. Invit cu drag pe oricine dorește să îmi urmărească proiectele.

Proiectele şi fotografiile lui Adrian Șuhan pot fi găsite pe site-ul său personal: www.adriansuhan.ro.Lasă un răspuns

Site creat de