Din Zona

Cum știi că nu ești dependent de păcănele?

dependent de pacanele

Dependența de jocuri de noroc este un subiect foarte sensibil, dar foarte prezent în ultima vreme atât în România, cât și la nivel internațional. Tot mai mulți jucători ajung dependenți. În același timp, există și tot mai multe programe care oferă ajutor persoanelor care sunt dependente, însă foarte puțini jucători ajung să recunoască că au o problemă cu jocurile de noroc.

Dependența de jocuri de noroc se instalează fără să dea semne în prealabil și mulți își dau seama de acest lucru când este prea târziu și sunt deja dependenți. Pentru a ști dacă ești sau nu dependent de cazinouri trebuie să analizezi câteva aspecte și să îți răspunzi la câteva întrebări.

Frecvența cu care joci

În primul rând, frecvența cu care joci este importantă pentru a ști dacă ești sau nu dependent sau dacă riști să devii dependent de păcănele. O persoană care joacă zilnic la păcănele pe o perioadă îndelungată este foarte probabil să dezvolte dependență față de ele.

Trebuie să te întrebi care este motivul pentru care joci. Sunt jucători care joacă pentru distracție la cazinourile populare precum Maxbet online, jucători care joacă pentru a uita de alte gânduri sau jucători care joacă pentru a face profit sau pentru a se îmbogăți. Dacă faci parte din categoria persoanelor care joacă pentru distracție și nu își fac un scop din a se îmbogăți de pe urma păcănelelor, atunci riscul de a devenit dependent este mult mai mic. În schimb, dacă păcănelele sunt locul în care te duci de fiecare dată când ai timp liber sau îți creezi timp liber pentru a merge și a juca, ai o problemă cu jocurile de noroc.

Dependența de păcănele

De asemenea, persoanele care sunt dependente de păcănele au probleme financiare. Nu poți câștiga continuu la păcănele, acest lucru este sigur. Nu mulți jucători înțeleg acest aspect și nu se retrag dacă câștigă o sumă modică. Dependenții de păcănele doresc să câștige tot mai mult și niciodată nu se opresc la timp.

Autocontrolul financiar este un factor important care face diferența între un dependent de păcănele și o persoană care joacă doar pentru distracție. Dacă reușești să îți setezi o limită de pierdere și de câștig înainte să începi să joci și să respecți acele limite, nu ești dependent de jocuri de noroc. Dacă, în schimb, se întâmplă des să pierzi controlul și să joci toți banii pe care îi ai la tine, atunci ar trebui să te întrebi dacă nu ești cumva dependent.

Pe lângă aceasta, jucătorii dependenți de jocuri de noroc caută mereu să facă rost de bani prin diferite căi pentru a juca. Majoritatea acestora apelează la împrumuturi atât la persoanele pe care le cunosc, cât și la instituții care se ocupă cu această activitate. Momentul în care ajungi să joci bani care nu sunt ai tăi este momentul în care poți fi sigur că ești dependent. Dacă singura activitate care îți aduce bucurie și satisfacție este jucatul la păcănele, atunci ești dependent de jocuri de noroc. Jocurile de noroc sunt doar pentru a te distra și nu pentru a face un stil de viață din ele.Lasă un răspuns

Site creat de