Din Zona

Cum te inregistrezi la o casa de pariuri online

19561

Industria pariurilor si a jocurilor de noroc in general s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, iar cei mai vechi pariori stiu asta foarte bine. Odata cu evolutia internetului si toata aceasta tehnologie care a adus mediul online in viata tuturor, pariurile sportive s-au schimbat foarte mult.

Astfel, daca pana nu demult cu totii obisnuiam sa calcam pragul caselor de pariuri obisnuite, sa stam la cozi si sa luam hartiile cu oferte la rand pentru a gasi pariuri cu sanse, pe care mai apoi sa le notam pe biletele si abia in final sa putem plasa biletul dorit, acum modul in care pariem este cu totul diferit.

Sigur, parierea clasica in agentii fizice este inca posibila, dar trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca acest mod de pariere nu mai beneficiaza de la fel de multa popularitate precum se intampla pana nu demult.

Si totusi, unde au disparut toate acele persoane care obisnuiau sa fie prezente in casele de pariuri clasice? Ei bine, s-au mutat pe internet!

Acum pariurile s-au mutat aproape in intregime in telefoanele si computerele noastre, motiv pentru care s-au strans si randurile clasicilor pariori.

De ce sa te inregistrezi la o casa de pariuri online?

Acum ca ai aflat unde sunt toate acele persoane cu care obisnuiai probabil sa iti bei cafeaua plasand pariuri care mai de care mai inspirate, te intrebi probabil daca ar trebui sa faci si tu acest pas catre pariurile online.

Ei bine, pentru a te convinge ca este o idee buna, am decis sa iti oferim mai intai o lista cu 10 motive pentru care trebuie sa te inregistrezi si tu la o casa de pariuri online:

  1. Nu va mai trebui sa te deplasezi pentru a plasa un pariu;
  2. Ai parte de mai mult confort plasand pariuri de pe telefon;
  3. Este mai usor sa gasesti pariuri cu sanse, deoarece aplicatiile faciliteaza navigarea prin oferta de pariuri;
  4. Poti plasa pariuri pe evenimente live, in timp ce le urmaresti;
  5. Ai parte de transmisii live ale evenimentelor sportive pe care ai pariat;
  6. Sunt o multime de promotii de care poti profita;
  7. Ai functia de cash-out care iti permite sa joci la sigur sau sa reduci pierderile;
  8. Depunerile si retragerile se fac foarte usor, cu cardul tau bancar;
  9. Simplitatea de utilizare a platformelor de pariuri online este un alt motiv;
  10. Intri in lumea moderna, in care totul s-a mutat in mediul online.

Cum te inregistrezi la o casa de pariuri online?

Dupa aceste 10 motive, cel mai probabil ca te-ai convins si tu ca merita sa te inregistrezi la o casa de pariuri online. Dar cum se face asta?

Ei bine, iti explicam noi in doar trei pasi simpli cum se face inregistrarea la orice casa de pariuri online doresti.

1. Care este casa de pariuri la care vrei sa te inscrii?

Inainte de toate, va trebui sa stabilesti care este casa de pariuri la care vrei sa te inscrii. Daca vei cauta case de pariuri online pe Google, vei fi uimit de numarul mare de rezultate. Cu toate acestea, numarul mare de optiuni nu ar trebui sa te copleseasca, ci mai degraba sa te bucure.

Iar daca ai nevoie de o recomandare in acest sens, sfatul nostru este simplu: alege casa de pariuri care te tenteaza cel mai mult.

Pana la urma urmei, daca o casa de pariuri anume nu e pe placul tau, asta nu inseamna ca va trebui sa pariezi mereu la ea, ci dimpotriva.

Vei putea schimba oricand doresti agentia de pariuri online la care vrei sa joci, asa ca aceasta alegere nu ar trebui sa iti dea emotii.

2. Urmeaza procedura de inregistrare

Pentru a te inregistra la pariuri online nu trebuie decat sa completezi un simplu formular.

In formularul respectiv nu va trebui sa completezi detalii foarte complicate, ci dimpotriva, majoritatea informatiilor cerute sunt destul de simple.

Totusi, trebuie sa stii ca sunt necesare si cateva fotografii ale unor documente precum cartea de identitate sau chiar o factura de la utilitati, pentru confirmarea adresei de domiciliu.

Niciodata nu ti se va cere poza dupa cardul bancar, asa ca nu te lasa victima tentativelor de frauda!

In general, inregistrarea la o casa de pariuri nu dureaza mai mult de 15 minute, iar aprobarea contului poate dura, la randul sau, cateva minute. Drept urmare, nu ar trebui sa te sperie dificultatea de inregistrare, deoarece totul este foarte usor de realizat.

3. Efectueaza o depunere

Dupa ce contul tau facut la o casa de pariuri online a fost validat, mai ai doar un singur lucru de facut: efectueaza o depunere.

Ai nevoie de bani pentru a plasa pariuri online sau pentru a te bucura de jocurile de noroc preferate, asa ca trebuie sa ii adaugi in cont mai intai.

Cum faci asta? Cel mai simplu ar fi sa depui folosind cardul bancar, dar in functie de casa de pariuri pe care ai decis sa o alegi, vei avea la dispozitie si alte metode de depunere, pentru a o alege pe cea mai confortabila pentru tine.

Tine cont de toate informatiile pe care ti le-am oferit in acest articol iar astfel sigur nu iti va fi dificil sa te inscrii la o casa de pariuri online.

Image by jcomp on FreepikLasă un răspuns

Site creat de