Uncategorized

Cum va arăta noul mall din Cluj-Napoca (FOTO)

cats

Platinia construieşte pe locul fostei fabrici de bere un ansamblu rezidenţial cu shopping mall la parter. Astfel, acesta cesta va fi singurul ansamblu rezidențial din Cluj care va avea pe primele două niveluri un shopping mall.

Vitorul Ansamblu rezidențial PLATINIA, dezvoltat de grupul de firme SC FLORISAL SA şi SC DRUSAL SA, va beneficia de o galerie comercială care va însuma 13.000 de mp de magazine, cafenele şi restaurante, 320 de apartamente și o parcare subterană pe două niveluri, scrie VoceaTransilvaniei.ro

Construit în centrul Clujului, pe locul fostei fabrici de bere Ursus, Ansamblul PLATINIA se află într-o locație foarte buna, fiind aproape de cele mai mari trei parcuri și de cea mai nouă și cosmopolită zonă a orașului, cea a stadionului și a Sălii Polivalente.

Ansamblul va avea și 320 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar locația excelentă le va facilita accesul locatarilor la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente. Apartamentele vor beneficia de pachetul de servicii Platinia: pază non-stop, concierge şi card de membru.

Investitorii au obținut autorizația pentru organizarea de șantier, lucrările urmând să înceapă imediat după obţinerea autorizaţiei de construire. Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro.

Construcția apartamentelor va fi finalizată în luna septembrie 2016, iar complexul comercial în decembrie anul viitor.

sursa foto: VoceaTransilvaniei.ro7 Comments

  1. Nu inteleg. Sunt deja doua mall-uri,de ce ar fi nevoie si de al 3-lea? Stam si ne plangem ca spitalele sunt darapanate,dar noi mai construim un mall !

  2. Nu e nicio problema, asa mai are impresia si prostul ca duce o viata decenta si are ce vedea in orasul plin de cutii de chibrit si oameni saraci.

Lasă un răspuns

Site creat de