Uncategorized

Cum va fi decorată în această iarnă Piaţa Mihai Viteazu din Cluj

snowballs cluj

Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca va fi împodobită, în această iarnă, total diferit faţă de anii precedenţi. Clujenii au fost invitați să propună idei, în cadrul concursului „Lights on” pentru decorarea cu instalații luminoase a Pieței Mihai Viteazu.

Un juriu special a evaluat propunerile, iar astăzi a fost ales cel mai bun proiect. Acesta se numeşte „Snowballs” şi va fi premiat cu suma de 1000 de euro.

Cu voia voastră, așa va arăta Piața Mihai Viteazu în această iarnă! „Snowballs” este proiectul desemnat câștigător de juriul competiției „Lights On”. Juriul a făcut totodată câteva recomandări proiectului câștigător, recomandări care au scopul de a întregi imaginea generală. Mai multe amănunte găsitți pe sitehttp://concurs.daisler.ro/ și pe pagina Daisler Print House. „Lights On” este un proiect în care cred enorm. Pentru Cluj! Mulțumesc Primăriei Cluj-Napoca pentru sprijin și, evident, juriului competiției care a deliberat circa două ore și jumătate! Mulțumiri speciale și primarului Emil Boc (Pagina Oficiala) și nu în ultimul rând lui Ovidiu Cimpean pentru deschiderea arătată!” a spus Andi Daiszler, organizatorul concursului.Lasă un răspuns

Site creat de