Social & Cultura

Cum va poate ajuta o firma de servicii funerare din sectorul 5 cu repatrierea?

Cum va poate ajuta o firma de servicii funerare din sectorul 5 cu repatrierea?

Este bine stiut ca o mare parte dintre conationali s-a relocat in strainatate. Astfel, la ora actuala, numarul celor care traiesc in afara granitelor tarii este estimat de autoritati la circa 7 milioane de persoane. Avand in vedere ca acesta reprezinta aproximativ 30% din populatia tarii, este si normal ca rata deceselor survenite la cei din strainatate sa fie ridicata.

Prin urmare, este de la sine inteles ca multe firme de servicii funerare, in special din Capitala, au inceput sa ofere servicii de repatriere decedati, facilitand astfel aducerea trupului neinsufletit al unei persoane defuncte inapoi in tara. Spre exemplu, o firma de servicii funerare sector 5 ne explica in detaliu cum decurg toate pregatirile pentru repatriere, asigurand in acelasi timp si cele necesare pentru ritualul de inmormantare.

De multe ori, poate fi vorba de un accident, o boala sau alte probleme care conduc la survenirea decesului unei persoane aflate in afara tarii. Aceasta poate fi prezenta in acea tara cu lucrul, dar se poate afla si in vizita sau sa aiba chiar rezidenta in respectiva tara, dar sa doreasca in mod special ca trupul sa-si gaseasca linistea pe pamanturile natale. In acest scop, rudele sau prietenii apropiati fac apel la o firma de servicii funerare din sectorul 5, care asigura atat transportul, cat si rezolvarea tuturor formalitatilor legale in legatura cu repatrierea.

Ce inseamna un serviciu de repatriere?

In mare, acest serviciu insumeaza un numar de proceduri, care trebuie duse la bun sfarsit de catre agentii firmei de servicii funerare din sectorul 5. In primul rand, va trebui stabilita comunicarea cu casele de pompe funebre din tara in care a survenit decesul.

De asemenea, este necesara si intocmirea actelor care presupun aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit, via avion sau prin alte metode de transport. In primul caz, se va asigura si preluarea sicriului din zona cargo a aeroportului, folosind vehicule omologate, special destinate acestor cazuri. In urma acestor proceduri, vor avea loc inmormantarea, alaturi de respectarea datinilor religioase, precum parastasul.

Cand trebuie sa apelati la serviciile de repatriere?

Este indicat ca, in cazul in care decesul a survenit in alta tara, sa notificati in cel mai scurt timp firma de servicii funerare sector 5. Aceasta va da startul procedurilor necesare, pentru a parcurge cat mai rapid toate etapele ce tin de birocratie.

De asemenea, este bine de stiut ca serviciile de repatriere se realizeaza mai usor in tarile cu un numar ridicat de imigranti romani, precum Italia, Spania, Marea Britanie etc. Insa, o casa de pompe funebre cu experienta dovedita poate asigura servicii funerare de repatriere chiar si din tari sau continente indepartate, precum SUA, China, Africa etc.

In concluzie, atunci cand primiti vestea neasteptata a pierderii unei persoane dragi, nu ezitati sa faceti apel la serviciile de repatriere, oferite de casele de pompe funebre din Romania. Astfel, veti asigura persoanei defuncte ocazia de a-si gasi odihna eterna pe pamanturile natale. Nu in ultimul rand, veti oferi si membrilor de familie ai celui decedat o ocazie de a-si lua un ultim ramas bun de la persoana apropiata, inainte de a-si gasi linistea in ceruri.

servicii funerare
servicii funerare sector 5


Lasă un răspuns

Site creat de