Social & Cultura

Cumpărăturile în rate: cand îți sunt utile și cum funcționează

cumparaturi in rate

Achiziționarea produselor în rate prezintă o mulțime de avantaje, iar cel mai important dintre ele este că ai la dispoziție mai multe planuri și îl poți alege pe cel adecvat necesităților tale. Citește în continuare când este util să cumperi în rate și cum funcționează acest sistem.

De ce și când să achiziționezi în rate?

Cumpărăturile în rate reprezintă o soluție utilă pe care să o iei în considerare atunci când dorești să cumperi ceva cu un preț foarte ridicat sau când intenționezi să achiziționezi mai multe lucruri în paralel. Cu un card cu care poți plăti în rate fără dobândă* îți poți gestiona ușor bugetul și te poți bucura pe loc de produsele pe care le dorești.

Ai libertatea de a alege din mai multe intervale aferente ratelor, în funcție de bugetul de care dispui și preferința pe care o ai. În acest mod, ai beneficiul de a gestiona achizițiile eficient și în modul în care ți se potrivește cel mai bine. 

Cumpărături în rate în străinătate

Există posibilitatea de a achiziționa în rate fără dobândă* nu doar pe teritoriul României, ci și în străinătate. Un card de cumpărături ce este prevăzut cu această opțiune îți va fi de un real ajutor atunci când te afli în vacanță și descoperi ceva interesant pe care dorești să îl achiziționezi fie din magazinele online, fie din cele offline. Acest lucrufapt este valabil indiferent de destinația pe care o ai, în orice colț al lumii te-ai deplasa.

Achiziționarea în rate se efectuează cu un card de cumpărături și îl poți folosi atât pentru achizițiile care au loc în mediul online, cât și în magazinele fizice, deoarece poți scoate bani cash de la ATM-urile firmei partenere. 

Cum funcționează achiziționarea în rate?

Cumpărăturile în rate funcționează foarte simplu. Poți solicita rapid un card de cumpărături, întrucât reprezintă o modalitate excelentă de achiziții în rate, din mai multe motive, după care îl poți utiliza pentru a achiziționa o varietate de produse. Printre beneficiile folosirii sale se află faptul că ai parte de variante diferite de planuri prin care sunt stabilite ratele, ai posibilitatea de a face achiziții atât online, cât și în magazinele fizice. 

Plata o poți face foarte simplul, prin tranzacție, cu ajutorul funcției Contactless, sau cash, întrucât poți retrage numerar de la ATM-urile care se află în parteneriat cu banca la care faci creditul. Taxa de emitere a cardului de cumpărături este de zero lei și există posibilitatea de a lua unele suplimentare, tot cu taxa zero, în funcție de preferință și de necesități. 

Alte beneficii pe care le obții având un card de cumpărături se află perioada de creditare nelimitată, condiția fiind de efectuare a rambursării lunare a sumei minime pe care o ai de achitat, precum și:

  • Posibilitatea de a accesa o limită de credit pe care banca o pune la dispoziție, dar și faptul că dispui de fondurile proprii, care sunt disponibile în contul de card;
  • Serviciul cu clienții și alte modalități de comunicare îți stau la dispoziție indiferent că apelezi din România sau din străinătate, pentru orice nelămurire sau problemă legată de card;
  • Posibilitatea de a schimba, fara a se percepe taxe, codul PIN, în condițiile precizate în contract;
  • Efectuarea, în mod gratuit, a interogării de sold, la bancomatele din România și de peste hotare, în condițiile stipulate în contract.

Îndrăznește să îți îndeplinești visurile și să îți achiziționezi orice dorești, fără grija bugetului, cu ajutorul unui card de cumpărături ușor de utilizat atât în România, cât și în orice țară străină!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.Lasă un răspuns

Site creat de