Important, IT

Cursuri de IT oferite de UBB Cluj şi NTT DATA România

IT

Universitatea Babeş-Bolyai cu sprijinul companiei NTT DATA România înfiinţează la Cluj-Napoca un Program Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică.

Acest program este acreditat de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi va începe în luna noiembrie a anului curent. Noul program de studiu reprezintă o oportunitate pentru persoanele absolvente de studii universitare, care îşi doresc o reprofilare (absolvenţi de facultate cu orice profil) spre zona de IT&Software.

Cu un număr maxim de 100 de persoane, programul oferă celor interesaţi posibilitatea de a începe o pregătire de specialitate pe domeniul Informatică, premiza unei posibile viitoare cariere de succes în industria IT. Studenţii vor lua parte la un act de învăţământ de nivel înalt, oferit de către Facultatea de Matematică şi Informatică cu un contact direct cu mediul de business performant oferit de compania NTT DATA România.

Cursurile vor fi susţinute de către cadre didactice din universitate, cât şi de către angajaţii NTT DATA România, în amfiteatrele şi laboratoarele pe care NTT DATA România şi Universitatea Babeş-Bolyai le pune la dispoziţie.

Durata unui program de studiu este de 2 ani şi se va desfăşura pe o structură de 4 semestre, cu un cost de 2500 ron/semestru, stabilit de către Universitatea Babeş-Bolyai.

14713630_1415195315175082_1183867829094777087_n1 Comment

  1. Sunt interesata sa urmez aceste cursuri. Ce conditii trebuie indeplinite si care sunt perioadele de desfasurare?Multumesc,astept radpuns.

Lasă un răspuns

Site creat de