Politic, Important

Dan Barna, candidatul USR PLUS la președinția României, vine la Cluj pentru a se implica în campania de strângere de semnături

Sondaj: Alianţa 2020 (USR PLUS) ar obţine peste 40% din voturile clujenilor la Alegerile Europarlamentare

În 5 și 6 septembrie, Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția României, va fi prezent în Cluj-Napoca, Turda și Câmpia Turzii.

Acesta va participa la activitățile de strângere de semnături ale filialelor locale USR şi PLUS și la discuții cu cetățenii.

Ca în fiecare campanie, strângem semnăturile în stradă, bucată cu bucată, și ne cunoaștem pentru a construi prieteniile ce vor reconstrui România și ne vor reda o justiție independentă.

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României.

În ultima lună și până în 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni„, au transmis cei de la USR Cluj.

Programul celor două zile este următorul:

Joi, 5 septembrie, între orele 19.00 – 20.00, la Cluj-Napoca Dan Barna va participa la un eveniment de strângere de semnături în zona Monumentul Memorandiștilor (str. Eroilor nr.1), eveniment la care vă invităm să participați pentru a-i adresa întrebări.

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentară Micro 3 – Strada Lotus și Macilor – Parcul Teilor – Calea Victoriei.

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.Lasă un răspuns

Site creat de