Timp liber, Important

Dana Rogoz, Cristina Chereches, Cristina Norocel, Ana-Maria Udriște printre invitatele evenimentului Business Ladies Conference

Business Ladies Conference

Odată cu sosirea toamnei, se anunță un nou proiect marca Business Ladies Club.

Este vorba de cea de-a 6-a ediție a evenimentului Business Ladies Conference, un eveniment de tradiție în cadrul asociației. Sucessul edițiilor anterioare va contura şi de această dată un eveniment de calitate, definit prin profesionalism, care va avea loc în data de 23 noiembrie, de la ora 12:00, la The Office, Cluj-Napoca.

Sub sloganul “Light Up Your Future”, această nouă ediție pune accent pe femeia curajoasă, ambițioasă, care aspiră către cea mai bună versiune a sa.

Ne vom reuni într-un cadru prietenos, și vom asculta împreună poveștile unor femei care au atins succesul în diferite domenii de activitate. Astfel, încercăm să insuflăm publicului ideea că limitele sunt adesea imaginare și, cu îndeajuns de multă ambiție, orice este posibil.

Dana Rogoz, actriță cunoscută pentru roluri care au devenit parte din cultura pop a României, influencer, antreprenoare și, nu în ultimul rând, mama unui puști de 5 ani pe nume Vlad, se lasă descoperită prin intermediul unei sesiuni Q&A.

Cristina Cherecheș, cu o experiență de peste 7 ani în resurse umane și sănătate organizațională,  va aborda tema „Effective team management”, vorbind despre gestionarea situațiilor de criză, capacitatea de adaptabilitate crescută pe care o caută angajatorii și metode de a ne construi o echipă de succes.

Alături de noi va fi prezentă și Ana-Maria Udriște, consultant, antreprenor și de profesie avocat, parte din generația Forbes 30 sub 30. Aceasta va aborda problemele-cheie pe care le întâmpină o afacere la început de drum, de la înființare până la aspecte mai puțin cunoscute.

Ioana Marinescu, fondator PLUSH Luxury BIO cosmetics, ne va onora cu prezența sa pentru a ne vorbi despre cum a reușit să își transforme pasiunea în carieră, care au fost dificultățile întâmpinate în drumul spre succes și cum a reușit să treacă peste ele pentru a-și îndeplini visul: “The business of beauty”.

A răspuns pozitiv invitației noastre și Cristina Norocel, care are o experiență de 10 ani în domeniul de marketing și PR, a lucrat în retail, turism, construcții și pharma. Este pasionată de branding, public relations și de business în general, în cadrul conferinței abordând tema “Building brand identity”.

Natasha Ioana, influencer și vlogger cu număr foarte mare de urmăritori în online, ne va vorbi despre presiunea din social-media, munca care stă în spatele succesului ei și planurile de viitor în domeniul afacerilor.

De asemenea, alături de noi va fi și Ioana Toșa, Director Vânzări Regional în cadrul Auchan Retail Romania. De 13 ani, își desfășoară activitatea în această companie, iar în cadrul Business Ladies Conference va vorbi despre parcursul său profesional, importanța alegerilor potrivite și abilitățile pe care le caută angajatorii în momentul actual.

Așa că, dragă ladies, este momentul oportun să faceți o investiție în voi și să începeți să lucrați pentru a vă transforma visele în realitate„, au declarat pentru cluju.ro organizatoarele evenimentului Business Ladies Conference.

Taxa de participare este de 40 lei pentru studenți sau 60 lei pentru non-studenți și include:
• Acces la evenimentul (ediţia 6)
• Coffee Break și gustări pregătite de partenerii noștri
• Mapă a evenimentului
• Oportunitate de networking unde îți poți găsi noi colaboratori și de a crea noi legături
• Informații de calitate din partea unor profesioniste în vaste domenii
• Produse/servicii din partea sponsorilor evenimentului
• + Multe alte surprize

* Înscrierile se pot face până în data de 22 noiembrie 2019, ora 12:00
** Taxa de participare se achită:
• prin transfer bancar. Mai multe detalii pe pagina https://www.facebook.com/businessladiesclubcluj/
• în ziua evenimentuluiLasă un răspuns

Site creat de