Uncategorized

DANGEROUS GAMES, noul spectacol Lord of the Dance, la Cluj-Napoca!

18e477e1 d888 4e35 8a42 c57ca1b1f08d

Cel mai apreciat spectacol de dans de pe mapamond – Lord of the Dance – ajunge pe 10 octombrie 2015 în Capitala Europeană a Tineretului. După 20 de ani de spectacol și succes, maeștrii dansului vin în fața fanilor cu un show cu totul nou, un spectacol de excepție ce a cucerit deja publicul internațional. ”Lord of the Dance – Dangerous Games” se va desfășura la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și face parte din cadrul TiMAF – Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – eveniment major al proiectului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului și organizatorii care au adus spectacolul Lord of the Dance pentru prima dată în România. 

Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în inima Transilvaniei pentru un spectacol de excepție. De data aceasta Flatley prezintă o abordare neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. Spectacolul de sunet și imagine, cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă de fapt o incursiune în folclorul irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

Noul show – Dangerous Games – produs de Michael Flatley, prezintă o abordare nouă  a spectacolului din toate punctele de vedere. Flatley a decis să păstreze, pentru public, câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. Lupta dintre Bine și Rău este mai acerbă ca niciodată, publicul va fi pentru câteva ore parte a unei lumi mitice în care bătălia dintre personajele pozitive și spiritele rele se va face pe aceeași scenă.

Acest „show time extravaganza”, cum a fost numit de jurnaliștii Los Angeles Times, va încânta publicul cu elemente precum coregrafia spectaculoasă, dar și cu momentele artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Cluj, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va încânta pe cei prezenți la eveniment.

Așadar, măreția și grandoarea noului spectacol Lord of The Dance – Dangerous Games  vor umple din nou scena culturii clujene, pe 10 octombrie 2015 la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00. Cel mai cunoscut spectacol de dans din lume va fura privirile spectatorilor cu un show surprinzător, rezultat al muncii și pasiunii pentru dans, de peste două decenii, a lui Michael Flatley.

Evenimentul „Lord of the Dance – Dangeorus Games” este organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca cu sprijinul echipei TiMAF și reprezintă un punct de referință în programul pregătit în cadrul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului pentru această toamnă.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, TiMAF promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intenția de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.Lasă un răspuns

Site creat de