Social & Cultura

Dăruiește flori în funcție de personalitate

Dăruiește flori în funcție de personalitate

Preferințele noastre, de orice fel, fie că ne referim la obiceiuri, locuri sau obiecte se manifestă în funcție de anumite criterii, printre care și trăsăturile de personalitate pe care le deținem. Astfel florile tale preferate pot spune despre tine lucruri pe care nici tu nu le știai. Spune-mi ce floare îți place, ca să-ți spun cine ești sau ca să-ți spun ce cadou să-ți fac. Astfel poți alege buchete de flori pentru ziua de nastere în funcție de personalitatea sărbătoritei.

Trandafirii

Trandafirii pot reprezenta diferite sentimente stabilite în funcție de cromatică pe care aceștia o au. De la ură la iubire pasională, până la prietenie sau regret, trandafirii sunt flori clasice, pe care toți oamenii îi îndrăgesc. Ce spun trandafirii despre tine? Ei bine, dacă iubești trandafiri ești o persoană romantică, iar majoritatea deciziilor pe care le ei, le decizi cu inima, dând la o parte raționalismul.

Lalelele

La fel ca și în cazul trandafirilor, și simbolistica lalelelor variază în funcție de culorile lor. În genera, aceste flori sunt ideale pentru a-ți cere iertare pentru că sunt asociate cu perfecțiunea și cu schimbarea.

Despre tine, lalele spun că ești o persoană grijulie, dar capricioasă.

Orhideele

Orhideele sunt reprezentantele frumuseții exotice, a rafinamentului și a gloriei. De asemenea, acestea sunt asociate cu ideea de lux, iar acest lucru se întâmplă datorită cromaticii. În definitiv, persoanele care îndrăgesc aceste flori superbe sunt persoane delicate și sofisticate, misterioase și fermecătoare. Pentru ele detaliile sunt cele care contează și adoră surprizele.

Bujorii

Bujorii definesc prosperitatea, sănătatea și vitalitate. Dacă sunt florile tale preferate atunci este un semn clar că ești o fire pozitivă, care nu ia niciodată răul ca o situație posibilă. De asemenea, ești o persoană grijulie și empatică și pui mare preț pe modul în care se simt ceilalți. Farmecul aparte și siguranța de sine sunt calitățile care te definesc.

Liliacul

Liliacul este una dintre cele mai indragite flori ale primăverii și exprimă eleganța și inocența. Dacă liliacul este floarea ta preferată atunci este de la sine înțeles că ești o persoană nostalgică, căreia îi place să creeze amintiri. Stă în firea ta să privești destul de des fotografi vechi sau să te plimbi prin magazine de antichități.

La floraria Maison d’Or găsești o gamă variată de flori potrivite pentru fiecare personalitate în parte. Alege un buchet potrivit și spune la mulți ani într-un mod surprinzător și original.

Fotografie creată de Valeriia Miller, de la PexelsLasă un răspuns

Site creat de