Uncategorized

Datorita clientilor Libris, Maternitatea Cluj are cea mai performanta masa de resuscitare din lume!

Maternitatea Cluj

Datorita clientilor Libris, Maternitatea Cluj are cea mai performanta masa de resuscitare din lume. Campania „Un gest pentru o viata!”, demarata de Libris.ro si Asociatia „Salvati copiii” a reusit sa stranga suma de 17.500 de euro, intr-o perioada de timp relativ de scurta.

Astfel, cu banii stransi de la cei 55.159 de clienti Libris.ro, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj a fost dotat cu o masa de reanimare cu modul de resuscitare.

Dotarea serviciului nostru cu aceasta masa de resuscitare ne permite sa asiguram preluarea si stabilizarea nou nascutilor, repectand intocmai cele mai noi recomandari in aceasta directie. Astfel vom putea asigura resuscitarea nou nascutilor conform protocoalelor existente in prezent si totodata ne permite sa monitorizam fiecare manopera facuta. Colectivul Sectiei Neonatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj si pacientii sai multumesc <<Salvati copiii>> si Libris.ro pentru acesta dotare” a declarat Dr. Ligia Blaga, sef sectie neonatologie.

Campania Libris.ro si „Salvati copiii” continua. Inainte de a finaliza comanda unei carti de pe www.libris.ro puteti adauga la suma dumneavoastra 1 leu, 3, 5 sau alta suma pentru a va alatura campaniei „Un gest pentru o viata!”.

Implicarea Libris.ro într-un astfel de proiect a venit ca un răspuns firesc la realitățile societății în care trăim. Cu toții suntem datori să ne implicăm pentru un viitor mai bun, iar salvarea de vieți este un pas esențial. Am ales să nu fim indiferenți! Împreună cu noi au făcut această alegere și cei 55.159 de clienți Libris care, în doar de 10 luni de campanie au reușit să doneze pentru Salvați Copiii 188.642 lei, adică 42.775 euro. Pe Libris.ro acest proiect va merge mai departe, ca un gest necesar de responsabilitate socială” – Virgil Oniță, Director General Libris.ro.

In martie 2015 din fondurile stranse in cadrul aceleiasi campanii Maternitatea Filantropia Bucuresti a fost dotata cu cel mai performant incubator din lume, in valoare de 20.000 de euro. In doar 10 luni de campanie, 55.159 de clienti Libris au donat Asociatiei „Salvati copiii” suma de 42.775 de euro.Lasă un răspuns

Site creat de