Uncategorized

David Guetta a încheiat prima ediţie Untold Festival: "Uitaţi-vă la voi! Sunteţi incredibili!"

Untold Festival a câştigat titlul Best Major Festival

DJ-ul și producătorul francez de muzică house, David Guetta, a încheiat azi-noapte, pe scena Ursul Untold Arena, prima ediţie a Untold Festival. Anunţat ca şi headliner încă de acum câteva luni, francezul a dovedit că este unul dintre cei mai buni DJ din toate timpurile.

Hiturile Titanium, When Love Takes Over, What i did for love sau Play Hard s-au auzit în tot Clujul, iar cei 60.000 de oameni prezenţi la concert l-au aplaudat şi aclamat minute în şir pe David Guetta.

Uitaţi-vă la voi. Sunteţi incredibili. Toată lumea mâinile în aer… Să începem…” a transmis francezul, moment în care zecile de mii de oameni prezenţi pe stadion au început să sară pe una dintre cele mai cunoscute piese marca David Guetta.

În tot acest timp, stadionul Cluj Arena a fost luminat de un foc impresionant de artificii. Înainte de a părăsi scena, DJ-ul francez a declarat că doreşte să se întoarcă înapoi în România, deoarece a fost impresionat de publicul electrizant din Cluj-Napoca.

După plecarea lui David Guetta, tineri din România, Franta, Finlanda, Slovacia, Marea Britanie, Maroc, Tunisia, India, Spania şi multe alte ţări au rămas pe stadion unde au cântat şi au stricat din răsputeri: „Iubim România! Iubim Cluj-Napoca„.

Petrecerea a continuat apoi la Sala Polivalenta, unde celebrul DJ John Digweed a mixat până în zori pentru miile de untoldisti care nu doreau să mai plece de la festival.Lasă un răspuns

Site creat de