De Vazut, Important

De-ale lui 8 Martie | 8 idei de cadouri pentru femeile dragi din viața ta

De-ale lui 8 Martie | 8 idei de cadouri pentru femeile dragi din viața ta

Se apropie Ziua Internațională a Femeii și tocmai de aceea, nu trebuie să uităm de femeile care ne-au dat viață, ne susțin, ne sunt prietene, iubite, bunici, mătuși, surori și nicidecum nu ar trebui să uităm că suntem femei și că ar trebui să ne facem chiar nouă câte un mic cadou, măcar o dată pe an.

Iată 8 idei de cadouri faine pentru femeile care îți fac viața mai frumoasă.

            Flori, flori, flori

Florile nu se vor demoda niciodată, ci vor rămâne întotdeauna un simbol al iubirii, al aprecierii, al respectului și al apropierii față de o persoană. Le poți oferi ca un cadou unic sau  alături de un alt cadou. Ține de dorința și de bugetul tău bineînțeles, însă nu uita că gestul contează! Dacă nu știi care sunt florile preferate ale unei persoane dragi sau poate nu are un tip favorit, alege flori de primăvară. De asemenea, dacă din pricina timpului, nu ai reușit să iei un cadou dinainte sau să planifici o altă surpriză, florile sunt cea mai bună idee last-minute.

            Vouchere de răsfăț

Vorbim de femei și în același timp, de cele mai ocupate persoane din lume care se lasă aproape întotdeauna pe ultimul loc când vine vorba de a ne oferi mai mult răsfăț. Voucherele personalizate care oferă o zi la spa, la diverse tipuri de masaj, coafor ori manichiură sunt o idee perfectă pentru femeile care iubesc răsfățul dar care îți acordă foarte puțin timp pentru asta.

            Cărți  – pentru femeia la carte

Toți știm femei care adoră să citească și care devorează cărți ori de câte ori au timpul necesar. Oferă-i unei femei speciale din viața ta o carte pe care știi că și-o dorește sau o carte care i-ar plăcea în mod sigur. Poți să-i adaugi și un semn de carte personalizat sau o felicitare prin care să-i spui cât de mult te bucuri că există în viața ta.

            Handmade stuff

Poate că mama, bunica, iubita sau prietena ta e fană a lucrușoarelor făcute manual sau se încântă atunci când le vede pe la diferite târguri ori prin magazine de tip vintage. De la o simplă felicitare mai atipică realizată chiar de tine până la decorațiuni interioare, agende, albume de fotografii și bijuterii, aceste obiecte unice o vor încânta cu siguranță și o vor face să se simtă specială, așa cum și este!

            Accesorii

            Majoritatea femeilor sunt iubitoare de accesorii și de aceea, sunt întotdeauna o idee bună de cadouri. Trebuie să ții cont, totuși, de preferințele sale în privința accesoriilor. Fie că îi iei un ceas, o pereche de cercei, o eșarfă sau o poșetă, asigură-te că va purta cadoul tău și că se potrivește cu stilul său zilnic. Gestul contează, dar e important și să fie util și pe placul persoanei dragi astfel încât și satisfacția ta să crească.

            Obiecte personalizate

            Obiectele personalizate au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Totuși, nu devin niciodată plictisitoare dacă ai o idee proprie de mesaj ori desen pentru personalizarea unui obiect. Sacoșele de pânză, termosurile sau agendele personalizate sunt în trend. Gândește-te la ce anume i-ar plăcea. De exemplu, dacă îi place să gătească, oferă-i o agendă personalizată de notat rețetele. Dezavantajul acestor cadouri îl reprezintă faptul că necesită o comandă din timp, altfel s-ar putea să mai găsești doar lucruri standard deja făcute în firmele specifice. Însă partea bună este că s-ar putea ca ceva deja făcut să îți placă, să se potrivească și să îl poți dărui.

            O cină în oraș

Timpul petrecut împreună cu persoanele dragi e valoros. Dacă nu ești o persoană atât de creativă astfel încât să scornești tot felul de idei pentru obiecte personalizate, o cină în oraș e o idee minunată pentru a-i arăta cuiva drag aprecierea și faptul că îți dorești să petreceți cât mai mult timp împreună. Din nou, nu uita de o rezervare în prealabil.

            O plimbare în natură

            Plimbările în natură sunt cele mai simple, pure și din suflet daruri pe care le poți oferi unei iubitoare de natură, dar care e mai mereu forțată de împrejurări să rămână în jungla orașului. Poți chiar să nu îi spui ce i-ai pregătit, ci doar să o duci undeva unde să se bucure de aer proaspăt, soare, plante și cel mai important, de liniște.

            O aventură de tip city break

            Ce ar fi mai potrivit pentru formarea sau menținerea unei legături strânse decât o călătorie undeva unde nu cunoașteți pe nimeni? Un city break spontan poate face minuni atât pentru relațiile de cuplu, cât și pentru relațiile de prietenie ori pentru cele mamă-fiică. Jackpot? Îi arăți și cât de mult înseamnă pentru tine dar și că o cunoști și știi că îi plac călătoriile. Totodată, îți poți face singură cadoul acesta pentru o aventură în care să te cunoști mai bine și în care să iei o pauză de la ritmul alert al tuturor zilelor. Partea bună e că găsești destul de ușor la prețuri reduse atât zborurile, cât și cazarea în unele dintre cele mai frumoase orașe ale Europei.

Desigur că există variante infinite privind cadoul perfect așa că lasă-ți imaginația să zburde și sigur nu vei da greș!Lasă un răspuns

Site creat de