Social & Cultura

De Black Friday iti mobilezi si renovezi casa la cel mai mic preț cu MatHaus

De Black Friday iti mobilezi si renovezi casa la jumătate de preț cu MatHaus

Magazinul de bricolaj Mathaus va desfășura campania de Black Friday în perioada 15 – 17 noiembrie cu reduceri considerabile atât în cele 7 magazine din țară cât și online pe mathaus.ro. În cele 3 zile de campanie vei putea achiziționa chiar și la jumătate de preț: obiecte de mobilier, scule și unelte sau produse pentru construit și renovat. Oferta completă și cum vei putea cumpăra primul, în rândurile următoare.

hausbergPregătește-ți lista cu tot ce îi lipsește casei tale si analizează produsele din timp. În mediul online, pe Mathaus.ro reducerile vor fi active din 14 noiembrie de la ora 21:00 și se vor încheia pe 17 noiembrie la ora 23:59.

De exemplu, în timpul campaniei un set de electrocasnice incorporabile de ultima generație va putea fi achiziționat la prețul de 899 lei. Poți afla mult mai devreme de astfel de oferte dacă te abonezi din timp la newsletterul lor pe Mathaus.ro/BlackFriday.

Ce aduce Black Friday la MatHaus?

Retailerul românesc a mai publicat și o listă cu discounturile la fiecare categorie importantă, după cum urmează:

– până la 25% reducere la materiale de construcții și finisaje;
– până la 53% reducere la scule și unelte;
– până la 23% reducere la obiectele sanitare;
– până la 25% reducere la mobilier;

8988788555806

O altă reducere importantă va fi la Bucătaria Clara, prețul ei fiind de doar 999 lei cu posibilitatea de a fi plătită în rate, fără dobândă. Acest tip de serviciu fiind disponibil la toate produsele din campania de Black Friday.

Bucătăria Clara disponibilă la 999 lei.

 

 

Parte din grupul Arabesque, retailerul MatHaus are capacitatea de a livra produsele comandate oriunde în țară prin flota proprie formată din 1000 de camioane sau prin cele mai mari firme de curierat din România.

Cum să cumperi să prinzi ofertele înaintea lichidărilor de stoc

Un astfel de eveniment are reputația epuizării rapide a stocurilor. Dacă urmezi câteva sfaturi, poți achiziționa rapid produsul dorit înainte să iasă din stoc. Uite cum te poți pregăti:

Creează-ți din timp cont pe site-ul MatHaus.ro. este mai ușor să prinzi reducerile dacă achiziționezi online; cu un cont gata creat ești la doar un click distanță de butonul care plasează comanda;

Adaugă produsele la favorite – mergi la țintă, navighează pe site înainte de începerea campaniei și vezi toate produsele de care ai nevoie la tine acasă; adaugă-le în lista de favorite și câștigă timp când vei dori să le achiziționezi de Black Friday;

Abonează-te la newsletter – vei primi pe e-mail topul ofertelor cu două ore înainte de startul campaniei de Black Friday

Oferă-ți timp și întreabă-te ce îi lipsește casei tale – pentru a nu face cumpărături sub impulsul de moment, analizează ce ai de renovat, reparat sau construit, ce îmbunătățiri vrei să îi aduci casei și nu uita nici de micul tău atelier de meșterit ori de dorința soției de a decora cu o piesă nouă de mobilier sau de a schimba un obiect electrocasnic; trece-le pe toate pe listă!

MatHaus face parte din grupul Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții din România ce are în spate o experiență de 25 de ani. Cele 7 magazine de retail MatHaus se află în București, Iași, Pitești, Galați, Oradea, Constanța și Craiova și se adresează tuturor celor care au de construit, renovat sau mobilat.Lasă un răspuns

Site creat de