IT

De ce ai nevoie de o husă pentru telefon chiar și pe timp de vară?

De ce ai nevoie de o husă pentru telefon chiar și pe timp de vară?

Vara, foarte multe persoane renunța la husa de telefon din diferite motive. Unii spun că nu suporta să atingă husa dacă au mâinile transpirate, alții consideră că nu se potrivește husa cu ținutele lor. Indiferent de motiv, husa nu ar trebui înlăturată, iar în continuare îți vom prezenta câteva motive care te vor convinge și pe tine. Iar dacă îți dorești huse iPhone 12 personalizate, îți recomandăm cu încredere Motifsio.

  • O poți asorta cu ținute colorate

Vara este anotimpul perfect pentru a purta cât mai multe ținute colorate, așa că de ce să nu profiți și să îți asortezi și husa de telefon? Alege o culoare care să îți aducă bucurie și admiră husa telefonului în fiecare zi. Cu siguranță și alte persoane îți vor complimenta alegerea și poate chiar va fi un bun subiect pentru pornirea unei discuții. Poți alege huse roșii, roz, albastre, verzi, galbene, crem și lista poate continua. În funcție de preferințele tale, poți alege mai multe huse, pe care să le schimbi în funcție de ținută.

  • Vei proteja telefonul de praf

Știi deja că vara nu este tocmai un anotimp prietenos din punct de vedere al prafului și poluării. Nu doar pe noi ne afectează praful, ci și dispozitivele, inclusiv telefonul mobil. De aceea, îți recomandăm să folosești o husă pentru a împiedica praful să se infiltreze în îmbinările telefonului și chiar și în jurul butoanelor, difuzoarelor sau mufei de încărcare. Deși acestea nu vor fi acoperite complet, praful se va lipi de husă și doar foarte puțin va mai ajunge pe telefon sau în telefon, ceea ce va ajuta la prelungirea vieții acestuia.

  • Vei proteja telefonul de radiații UV

Radiațiile UV sunt foarte ridicate vara și nu afectează doar oamenii, ci și telefoanele. Faptul că avem telefonul permanent cu noi, poate chiar îl ținem în mână non-stop, îl poate afecta într-o oarecare măsură. O husă îl poate proteja de radiațiile UV și de asemenea și de supraîncălzire. În loc să se încălzească direct telefonul, se va încălzi husa, iar materialul din care este realizată, nu va lăsa căldura să se propage.

  • Nu vei sta cu grija telefonului

Bineînțeles că trebuie să vorbim și despre scopul principal al unei huse, acela de a proteja telefonul de lovituri, șocuri și chiar de apă, dacă nu este un telefon waterproof. Astfel, în orice anotimp, nu doar vara, este bine să ții telefonul în husă și vei economisi timp, bani și nu îți vei face nervi în cazul în care telefonul va cădea, pentru că va rămâne intact.

  • Vei uita de zgârieturile din buzunare

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și enervantele zgârieturi produse de buzunare. Vara probabil îți dorești o ținută cât mai lejeră, așa că de multe ori alegi să nu porți o geantă (în cazul doamnelor) sau o borsetă (în cazul domnilor) mai ales dacă ne referim la drumuri destul de scurte, când ai nevoie doar de chei, telefon și card. Însă, telefonul poate avea de suferit dacă stă alături de chei. Pentru a preveni zgârieturile, este important să alegi o husă de calitate!

În încheiere, am vrea să știm dacă tu folosești husă de telefon tot timpul anului!

Photo by Mark Chan on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de