Timp liber, Important

De ce aleg turiștii croaziere in locul vacanțelor pe uscat?

De ce aleg turiștii croaziere in locul vacanțelor pe uscat?

Agențiile de turism vin în întâmpinarea noastră cu o mulțime de servicii, astfel că de la călătorii de tipul business travel și până la vacanțe în diferite locuri exotice, ne oferă totul pentru a ne bucura de concedii cât mai plăcute.

Ba chiar mai mult, ne oferă posibilitatea de a pleca în croaziere, care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul turiștilor. Există o mulțime de avantaje pe care o croazieră le are în fața unei vacanțe clasice, iar în rândurile care urmează puteți afla mai multe informații care vă pot fi de folos, și care vă pot influența alegerea pentru concediul următor.

O navă de croazieră este precum o stațiune, doar că vă petreceți vacanța plutind pe mare sau pe ocean. La bordul unei nave de croazieră vă puteți bucura de luxul și confortul unui hotel de 5 stele și puteți alege să vă implicați în diferite activități. Pe majoritatea navelor de croazieră există mai multe restaurante, baruri, cazinouri, piscine, jacuzzi, spa, sală de fitness, magazine, teatru sau cinema.

Navele de croazieră moderne sunt foarte bine amenajate, lăsând mult spațiu liber pentru turiștii aflați la bord. Interiorul este decorat cu gust, cu mare atenție la detalii și design. În timpul vacanței de croazieră, veți fi răsfățați de personal prietenos și bine instruit.

O gamă largă de destinații

Agențiile de turism vă oferă posibilitatea de a pleca în croaziere aproape peste tot în lume. Cele mai populare destinații de croazieră sunt Caraibe și Marea Mediterană, dar în ultimii ani, tot mai mulți pasageri de croazieră îșii aleg și destinații precum Alaska, Europa de Nord, Orientul Mijlociu și Asia.

Excursii și activități minunate

În fiecare zi, la bordul unui vas aveți o mare posibilitate de a desfășura diverse activități, de la relaxare la sport, și de la delicii culinare la divertisment de top. Dacă vă place să faceți plajă, există șezlonguri lângă piscinele de pe vas, astfel că aveți posibilitatea de a sta pe un șezlong, la fel ca pe plajă. În plus, soarele vă bronzează pielea mai repede în largul mării sau al oceanului decât pe plajă.

Ceva pentru toată lumea

Datorită popularității crescute a croazierelor, există acum mai multe tipuri de croaziere, și puteți alege ceea ce considerați că vi se potrivește cel mai bine. În plus există nave la bordul cărora pot urca peste 4000 de pasageri, la bordul altora se pot îmbarca între 2500 și 4000 de pasageri. Există și nave mai mici la bordul cărora se pot îmbarca între 500 și 2500 de pasageri sau nave cu cel mult 500 de pasageri.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de