IT

De ce calculatoarele refurbished sunt solutia ideala atat pentru persoane fizice, cat si juridice

calculatoare refurbished

Esti un antreprenor aflat la inceput de drum si vrei sa iti dotezi sediul firmei cu PC-uri, insa nu doresti sa cheltui o avere pe modele de ultima generatie? Sau pur si simplu ai nevoie de un calculator personal, iar unul nou este prea scump si prea performant pentru necesitatile tale? In ambele cazuri, solutia ideala o reprezinta achizitionarea unor calculatoare refurbished.

Denumirea de „calculatoare refurbished” inglobeaza produsele resigilate si cele reconditionate, aproape noi, care au fost folosite o perioada scurta de timp de companii sau persoane fizice. In necunostinta de cauza, multi oameni pun semnul egal intre refurbished si second hand si considera ca ambele tipuri de produse au performante reduse si o durata de viata scazuta.

Aceste afirmatii sunt foarte departe de adevar: daca sunt reconditionate de un furnizor IT cu o experienta indelungata, calculatoarele refurbished vor avea performantele si aspectul unora noi, beneficiind de asemenea si de cateva avantaje fata de PC-urile second hand. In Occident, calculatoarele refurbished sunt foarte cautate si apreciate atat de catre companii, cat si pentru uz personal. Acest lucru nu este de mirare, deoarece performantele lor sunt apropiate celor abia aparute pe piata, insa pretul poate fi chiar si de 2-3 ori mai mic.

Totodata, calculatoarele refurbished beneficiaza de o garantie mult mai indelungata decat cele second hand. La Interlink, companie care furnizeaza echipamente IT inca din 1997, calculatoarele refurbished au o garantie standard de 36 de Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani, prin intermediul serviciului de garantie extinsa.

Un alt avantaj al acestor produse este reprezentat de sistemele de operare preinstalate si licentele gratuite oferite de Interlink. In plus, calculatoarele refurbished trec prin mai multe testari, atat in momentul in care ajung in posesia furnizorului IT, cat si la reconditionare (daca este cazul) si la instalarea sistemului de operare. Inainte de a fi scoase la vanzare, acestea sunt ambalate conform standardelor, precum cele noi.

Iata in continuare ce specificatii au calculatoarele refurbished de la Interlink:

– producatori: Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Osborne;

– procesor: Intel Pentium 4, AMD, Intel Dual Core, Intel Core 2 Duo, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7;

– frecventa procesor: intre 2,50 GHz si 3 GHz;

– capacitate HDD: intre 120 GB si 1 TB;

– capacitate RAM: intre 2 GB si 32 GB, DDR 2 sau DDR 3;

– carcasa: Mini Tower, MT/Tower, SFF/Desktop, Small Form Factor, Tower, USDT;

– sistem de operare: Windows 10 Home sau Windows 10 Pro.

In plus, daca alegi furnizorul de calculatoare refurbished sus-numit, mai beneficiezi si de transport gratuit la orice comanda a carei valoare depaseste 150 de Lei, de livrare rapida in toata tara in maximum 48 de ore si de drept de retur in maximum 60 de zile. De asemenea, pentru orice comanda plasata online, primesti un credit de 5% din valoarea acesteia, pentru a achizitiona noi produse.

Prin urmare, daca ai nevoie de un calculator pentru scrierea si editarea de texte, verificarea e-mail-urilor, navigarea pe retele de socializare sau pentru programe de editare grafica, jocuri ori contabilitate, calculatoarele refurbished reprezinta solutia ideala pentru tine. Totusi, acestea trebuie achizitionate numai dintr-un magazin specializat, ca sa eviti sa cumperi un calculator „aproape nou”, dar care se defecteaza iremediabil dupa doar cateva zile de utilizare.Lasă un răspuns

Site creat de