Din Zona

De ce este atat de important mobilierul horeca intr-o sala de asteptare?

mobilier horeca

Atunci cand au de rezolvat o problema, fie ca trebuie sa mearga la banca, la dentist sau la notar, oamenii nu se tem atat de mult de treburile pe care le au de rezolvat, ci de timpul pe care il vor pierde la coada. Receptiile si salile de asteptare sunt locuri in care frustrarea si acumularea de tensiune sunt aproape palpabile, intrucat oamenii simt ca pierd timpul pe care si l-ar putea petrece facand orice altceva. Tocmai din acest motiv, daca esti responsabil cu amenajarea unei astfel de sali, trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita.

De departe cel mai simplu si eficient mod in care poti face acest lucru este cu ajutorul unor piese de mobilier horeca de calitate. In momentul in care oamenii vor fi invitati sa ia loc pe o canapea confortabila sau fotolii tapitate, timpul va trece altfel, vor uita de frustrari si vor putea face altceva pana cand vor intra in biroul sau sala in care au treaba. Spre exemplu, ar putea butona telefonul mobil, frunzari o revista sau bea un pahar cu apa.

Ba mai mult, in cazul cabinetelor stomatologice, de exemplu, mobilierul horeca va avea chiar si un rol psihologic, deoarece o atmosfera primitoare, ca acasa, ar putea face pacientii sa uite de frica specifica vizitelor intr-un astfel de loc. In continuare, iti vom prezenta cateva obiecte de mobilier pentru sali de asteptare, din oferta Alberta Casa, magazin de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate:

  1. Canapea fixa Chesterfield Clasic

Acest articol de mobilier horeca este produs in Romania, la cele mai inalte standarde de calitate, fiind lucrat manual. Canapeaua Chesterfield are un aspect atemporal, este mereu la moda si va da o nota de eleganta oricarei camere in care va fi amplasata. Pentru a evita deteriorarea acestei canapele, ea trebuie curatata exclusiv cu detergenti speciali pentru tapiterie si fara a folosi substante chimice, precum solventii organici.

  1. Bancheta Club

Bancheta Club este un mobilier horeca realizat din trei modele care se imbina intre ele. Avand in vedere acest aspect, bancuta poate fi configurata in diverse forme, in functie de spatiul existent si de preferinte. Forma moderna si tapiteria in diverse culori vor ajuta la crearea unei zone de asteptare deosebite si relaxante. Structura bancutei este metalica, iar sezutul si spatarul au burete injectat, ceea ce le ofera confort si durabilitate. Totodata, exista posibilitatea personalizarii acestui obiect de mobilier cu suport pentru tableta si reviste.

  1. Masa de cafea Klyde 80

Aceasta masa de cafea este un obiect de mobilier horeca avand un diametru de 80 de centimetri. Masuta are baza din otel, vopsita in culoarea neagra, si un aspect deosebit de modern si elegant. Blatul acesteia poate fi realizat din MDF furniruit, de grosime 20 de milimetri. Picioarele pot avea urmatoarele inaltimi: 30, 40, 50, 75 sau 115 centimetri.

Prin urmare, fie ca detii un cabinet stomatologic sau notarial, trebuie sa intelegi cat de important este sa alegi un mobilier horeca elegant si de calitate pentru sala de asteptare. Astfel, ii vei face pe clienti sa se simta bine primiti si sa nu mai aiba nicio retinere a doua oara cand trebuie sa se prezinte cu o noua problema sau sarcina de rezolvat.Lasă un răspuns

Site creat de