Sport

De ce pariază tipsterii pe cartonașe la fotbal?

De ce pariază tipsterii pe cartonașe la fotbal

Există multe tipuri de pariuri sportive, unele fiind mai populare și acceptate de majoritatea pariorilor, indiferent că sunt amatori sau profesioniști, iar altele acceptate de o mai mică parte din pariori. Mulți pariori tind să mizeze doar pe pariurile clasice precum câștigător meci sau număr de goluri. Ce nu știu mulți pariori este că pariurile pe marcatori, cornere sau cartonașe pot fi foarte profitabile dacă sunt folosite corect.

Unul dintre cele mai mari avantaje atunci când vorbim de pariuri pe cartonașe este faptul că nu te mai interesează cine câștigă meciul sau câte goluri se dau. Pariurile pe cartonașe sunt asemănătoare pariurilor pe goluri în sensul în care te interesează numărul de cartonașe. Există mai multe tipuri de pariuri pe cartonașe, dar cele mai cunoscute dintre acestea sunt pariurile pe total puncte cartonase meci și pariurile pe total cartonașe echipă. Mai există și pariuri pe câte cartonașe primește un anumit jucător.

Pariuri pe cartonașe

Pariurile pe cartonașe se pun în funcție de o anumită limită pe care o setează operatorul de pariuri. La fel ca la pariurile de tip under/over 2.5 goluri, pariurile pe cartonașe au o marja de obicei de 9.5. Diferența dintre pariurile pe goluri și pariurile pe cartonașe este dată de cotă. Cotele pentru pariuri sunt mult mai mari, iar în general cotele pentru under/over 9.5 cartonașe sunt de 1.85. Desigur, dacă ai analizat bine un meci și ești de părere că se vor da peste 11.5 cartonașe, atunci poți prinde și cote de 3.00.

Pariurile pe total cartonașe meci sunt cele mai simple și utilizate. Nu te interesează decât câte cartonașe se înregistrează în total per meci, nu ce echipă le-a obținut. Un tips de care trebuie să ții cont atunci când pariezi pe cartonașe este legat de stilul de joc al echipelor și campionatul în care joacă. Dacă este un meci între echipe care se bazează pe defensivă, atunci nu se vor înregistra multe cartonașe. În schimb, dacă vorbim de echipe sau campionate care sunt mai rapide și se bazează pe ofensivă, atunci vor exista mai multe cartonașe acordate. De exemplu, Premier League este un campionat în care se înregistrează multe cartonașe per meci.

Pariurile pe cartonașe per echipă sunt puțin mai diferite în sensul în care te interesează câte cartonașe primește echipa pe care pariezi. Ca și în cazul pariurilor pe cartonașe total meci, și aici este esențială o analiză a echipei, a stilului de joc și a istoricului. În unele meciuri unde se consideră că se vor da multe cartonașe, operatorii de pariuri cresc limita de la 9.5 la 10.5 și acest lucru este de înțeles.

Un alt factor important atunci când analizezi un meci în vederea plasării de pariuri pe cartonașe este arbitrul. Există arbitri care oferă mai multe cartonașe și arbitrii care oferă mai puține cartonașe. Există anumite site-uri pe internet unde poți vedea ce arbitru va avea un meci și poți căuta în istoricul lui să vezi câte cartonașe dă în general într-un meci.Lasă un răspuns

Site creat de