Din Oras

De ce sa alegi sa faci tatuaje pe mana sau pe antebrat? Specialistii iti raspund la toate intrebarile

tatuaje

In toata lumea, tatuajele sunt apreciate ca o metoda creativa de a decora propriul corp si de exprimare a personalitatii. Atat barbatii cat si femeile isi doresc sa gaseasca cele mai originale modele pe care sa si le imprime pe piele cu ajutorul unui tatuaj.

In timp ce femeile prefera zonele mai discrete de pe corp, majoritatea barbatilor opteaza pentru zone vizibile, solicitand in special tatuaje mana sau antebrat.

Este dureros sa iti faci tatuaje mana sau tatuaje antebrat?

Aceasta este o intrebare destul de complexa, deoarece depinde foarte mult de gradul tau de rezistenta la durere. Tatuarea presupune strapungerea in mod repetat a pielii, cu un ac ascutit care este inmuiat in pigment. Ar fi deplasat pentru oricine sa spuna ca operatiunea de tatuare nu este dureroasa, insa, in functie de zona in care se face tatuajul, nivelul de durere poate varia.

Alegerea unor tatuaje mana sau antebrat este foarte comuna intre barbati, deoarece este vorba despre o zona vizibila, iar mesajul care se doreste a fi transmis poate fi remarcat foarte usor. In cazul in care se doreste acoperirea lui, orice camasa ori bluza cu maneca lunga va rezolva rapid aceasta nevoie.

În funcție de tatuajul pe care il alegi, de experienta persoanei care il efectueaza si de rezistenta ta la durere, poti experimenta urmatoarele senzatii:

 • durere ca de arsura;
 • durere ca de inflamatie;
 • mancarimi;
 • gadilaturi;
 • durere ascutita;
 • durere infundata, constanta.

Ce modele de tatuaje pe mana sau antebrat sunt disponibile?

Deoarece orice tatuaje de pe mana sau antebrat sunt expuse foarte usor, poti alege mesaje semnificative, de care sa te poti bucura in fiecare clipa, dar pe care sa le si arati altora atunci cand iti doresti acest lucru. De la modele complexe si detaliate, la cateva cuvinte semnificative pentru tine, orice tatuaje antebrat pot deveni adevarate opere de arta atunci cand lucrezi cu un profesionist cu experienta.

Daca este pentru prima data cand te tatuezi, vei primi recomandarea de tatuaje antebrat, deoarece este una dintre cele mai putin dureroase zone de pe corp. Poti opta pentru diverse modele, printre care:

 • tatuaje tribale;
 • tatuaje cu animale;
 • tatuaje religioase;
 • tatuaje cu mesaje scrise;
 • tatuaje cu simboluri filozofice;
 • tatuaje cu litere chinezesti etc.

Ce zona alegi pentru tatuajele de pe antebrat?

Antrebratul este zona dintre cot si palma, iar daca vei alege sa iti faci un tatuaj aici, poti opta intre mai multe variante, astfel:

Antebratul interior

Este o zona indreptata spre interiorul corpului tau, astfel incat este ideal pentru a tatua un mesaj mai intim, cu o semnificatie deosebita pentru tine. De asemenea, este zona pe care o poti vedea usor, asa ca pot alege un tatuaj care sa iti reaminteasca ceva important. Din punct de vedere al vindecarii, antrebratul inferior este mai putin expus la soare decat antrebratul exterior, ceea ce este un avantaj. Pe de alta parte, este mai predispus la frecarea de corp, iar asta poate afecta rezistenta in timp.

Antrebratul exterior

Este o zona care se bronzeaza mai repede si mai mult, si are pielea mai groasa. Daca optezi pentru tatuaje antebrat exterior, cu siguranta vei avea parte de mult mai putina durere, insa zona este mai predispusa la imbatrinire. Exista cateva zone ale antrebratului exterior, pe care nu le vezi aproape niciodata in timpul miscarilor obisnuite ale mainii, asa ca va trebui sa alegi un tatuaj pe care vrei mai degraba sa  il arati celorlalti.

Orice  tatuaje mana sau antebrat sunt mai usor de acceptat de societate, fiind mult mai comune decat tatuajele pe gat sau pe palme, de exemplu. Exceptand situatia in care muncesti intr-o corporație sau institutie care interzice expres existenta tatuajelor pe corp, orice tatuaje antebrat pot fi usor acoperite cu ajutorul hainelor cu maneca lunga. In acest fel, angajatorul nu va avea motiv sa iti faca niciun repros referitor la acest subiect.

Daca ai nevoie de inspiratie pentru alegerea unor modele de tatuaje antebrat, te asteptam pe www.funkytattoo.ro.Lasă un răspuns

Site creat de