De Vazut

De ce să alegi SARTO bespoke și nu un atelier de croitorie din Londra sau Milano

londra sau milano pe comanda croit barbati sarto bespoke 4

Costumul bespoke este rezultatul unei manopere ce depășește 60 de ore de lucru, în vederea realizării unei piese vestimentare personalizate în funcție de preferințele și măsurătorile fiecărui client în parte.

Procedeul este unul complex, întrucât în urma măsurătorilor este creat un tipar unic, iar fiecare piesă a sa este cusută manual, excluzându-se orice tip de automatizare specifică producției de tip industrial, întâlnită în fabrici. În timpul procesului de manufacturare a costumului, clientul este chemat la o probă intermediară, astfel că asamblarea costumului are loc doar după ce croitorul se asigură de perfecțiunea tiparului.

londra sau milano pe comanda croit barbati sarto bespoke 2

Până nu demult, bărbații din România care doreau un costum pe comandă, croit pentru ei la cele mai înalte standarde de calitate, și-l procurau de obicei din Italia sau Anglia. În 2016, SARTO a readus conceptul costumelor bespoke pe piața din România, păstrând calitatea ireproșabilă, la un preț considerabil mai scăzut.

Prețul unui costum croit pe comandă din țesături de înaltă calitate pornește de la 4000 euro dacă acesta este realizat în Italia, și de la 5500 euro în cazul celor realizate la Londra, comparat cu oferta SARTO, unde prețurile costumelor pornesc de la 1100 euro.

De ce să alegi SARTO bespoke și nu un atelier de croitorie din Londra sau Milano

Avantajele sunt evidente, mai ales că realizarea unui astfel de costum necesită prezența clientului în atelier, fapt ce adaugă costuri de deplasare și presupune o absență de câteva zile de la birou, pentru care mulți nu au timpul necesar.

Totuși, nu doar prețul incomparabil și accesibilitatea sunt singurele motive pentru care SARTO este o alegere mult mai bună decât orice atelier din Londra sau Milano. Un costum de calitate are o durată de viață crescută, iar croitorii SARTO îl pot modifica și ajusta în cazul în fluctuațiilor de greutate apărute în timp, iar atelierul oferă servicii de refrișare pentru a asigura un aspect proaspăt constant, deoarece este recomandat ca vestele și sacourile să fie călcate doar de către un croitor specializat.

londra sau milano pe comanda croit barbati sarto bespoke 1

Calitatea serviciilor și a produselor SARTO nu este apreciată doar pe plan național, întrucât o parte dintre clienții fideli ai SARTO sunt bărbați aflați în București în interes de business, care au descoperit brandul în timpul vizitelor în România și care acum revin periodic pentru vestimentația și serviciul care le-a câștigat încrederea.

londra sau milano pe comanda croit barbati sarto bespoke 5

Totodată, actorul și regizorul german Marc Rissmann cunoscut pentru producții ca Game of Thrones și The Man in the High Castle s-a îndrăgostit pe loc de atenția acordată detaliilor în atelierul SARTO a ales vestimentația SARTO pentru aparițiile pe covorul roșu precum și pentru alte ocazii din viața sa.

Toate elementele ce definesc brandul SARTO, calitatea imbatabilă a produselor și serviciilor oferite, precum și diferența de preț între costumele realizate în atelierul propriu și a celor din Londra sau Milano fac ca acesta să fie alegerea ideală pentru orice gentleman care dorește să arate impecabil în ținutele sale.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de