Din Oras

De ce sa alegi serviciile de inchirieri auto din Cluj daca trebuie sa ajungi la un eveniment in oras

inchirieri auto cluj

In ultimii ani, Cluj-Napoca a devenit al doilea oras ca importanta din Romania, dupa Bucuresti. In Capitala Ardealului se desfasoara unele dintre cele mai importante evenimente de business, culturale si sportive din tara. Daca iti doresti sau trebuie sa ajungi in Cluj-Napoca pentru o intalnire de afaceri, un concert, un meci important sau un city-break, trebuie sa iei in calcul toate aspectele, inclusiv transportul in oras.

Din acest articol vei afla de ce solutia optima pentru tine este sa apelezi la o companie care ofera servicii de inchirieri auto in Cluj:

  1. Ca sa nu pierzi timp important si bani.

Daca ai aterizat pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” din Cluj-Napoca si trebuie sa ajungi in centrul orasului, ai cel putin trei variante: transportul in comun, taxiul si serviciile de inchirieri auto in Cluj. In cazul primei variante, vei pierde timp pretios asteptand mijlocul de transport potrivit, stand in fiecare statie si, pe deasupra, ai putea prinde si aglomeratie in functie de ora.

Daca alegi taxiul, dezavantajul este in primul rand tariful, care in orasele mai mici este de aproape doua ori mai mare decat in Bucuresti. In al doilea rand, soferul poate alege in mod intentionat un traseu mai lung si vei ajunge sa platesti un pret mult mai mare decat cel corect.

Daca alegi serviciile de inchirieri auto din Cluj, masina te va astepta in parcarea aeroportului, vei ajunge direct in locul unde ai nevoie si te vei putea si opri pe parcurs. In plus, poti fi sigur ca vei plati exact suma stabilita in momentul semnarii contractului si ca nu vor interveni costuri suplimentare.

  1. Pentru eficienta calatoriei tale.

Odata ajuns in Cluj-Napoca, cel mai probabil nu iti vei petrece tot timpul la hotel, la restaurant sau in sala unde are loc evenimentul la care participi, ci va trebui sa faci si alte drumuri. Din acest motiv, ar fi ineficient atat din punct de vedere financiar, cat si al timpului, sa alegi taxiul sau transportul in comun pentru fiecare dintre aceste drumuri.

Pe de alta parte, daca optezi pentru serviciile de inchirieri auto in Cluj, vei avea o masina mereu la dispozitia ta, iar acest lucru te va ajuta sa iti eficientizezi programul. In plus, companiile profesioniste de inchirieri auto in Cluj, cum ar fi FocusRent, iti ofera un plin de combustibil la livrare si nu iti impun nicio limita de kilometri.

  1. Pentru confortul si siguranta ta.

FocusRent, companie profesionista de inchirieri auto din Cluj, iti pune la dispozitie masini sigure si confortabile, cu toate reviziile la zi. Astfel, indiferent ca alegi un autoturism din clasa economy, business, luxury sau SUV, vei avea garantia ca vei primi o masina mai noua de 5 ani, testata inainte de a-ti fi inmanata.

Daca apelezi la servicii de inchirieri auto in Cluj, celelalte avantaje includ: taxele si asigurarile auto incluse in pret (RCA, full CASCO, rovinieta), call-center disponibil 24/7, anvelope de sezon incluse si inlocuirea rapida si gratuita a masinii, in doar 5 ore, in cazul unei avarii. In plus, la cerere, beneficiezi si de servicii optionale cum ar fi sofer personal, GPS sau scaun auto pentru copil.Lasă un răspuns

Site creat de