Din Zona

De ce să oferi coşuri cadou de Paşte şi cui să le oferi

De ce sa oferi cosuri cadou de Paste si cui sa le oferi

Pana nu demult, de Paste nu era necesara oferirea unui dar, ci doar schimbarea hainelor vechi cu unele noi conform traditiei, insa acum oamenii isi ofera cosuri cadou Paste, cu ocazia acestei mari sarbatori religioase plina de insemnatate pentru crestinii din intreaga lume.

Perioada sarbatorilor pascale este una in care oamenii sunt atenti unii cu altii, isi fac cadou in familie dar si in cadrul firmei. Cadourile corporate de Pasti ideale sunt reprezentate de celebrele cosuri cadou, un gest simbolic dar extrem de bine primit.

Cosuri cadou de Paste la un click distanta

Pentru a face un cadou cu ocazia sarbatorilor pascale angajatilor, colaboratorilor sau sefilor, oamenii au doua variante – fie umbla prin magazine in cautarea unei agende speciale, a unui stilou deosebit, a unei rame foto speciale sau a unui calendar, fie intra in mediul online si comanda cosurile cadou care vor fi atat de apreciate.

Asadar, totul se desfasoara fara alergatura si cadoul ideal se afla la un click distanta. Magazinul online are o oferta foarte bogata cu ocazia sarbatorilor Pascale in ceea ce priveste cosurile cadou corporate.

Un cos cadou de Pasti contine o cafea buna, o bautura fina, bomboane de ciocolata si ciocolata, un cozonac traditional sau un pannetone, o figurina sau o lumanare in forma de ou, o cutie de ceai, o sticla de vin sau de cognac, iar lista poate continua. In functie de pretul platit, cosul cadou poate fi mai bogat sau mai putin bogat, insa indiferent de pretul acestuia, produsele sunt de cea mai buna calitate.

In plus, oamenii pot sta pur si simplu in fotoliu sau la birou si pot deschide link-ul necesar pentru a vedea ce contine cosul, dar si pentru a-si da seama cui i s-ar potrivi. Selectia este extrem de usoara, comanda se face lejer, iar livrarea este pana la adresa dorita, fara ca oamenii sa mai fie nevoiti sa se deplaseze pana la sediul unui magazin pentru a ridica ceea ce au comandat.

Cosul cadou este un dar lipsit de incarcatura sentimentala

Oamenii isi pot pune amprenta personala asupra unui cos cadou pe care il pot comanda in cele mai bune conditii din mediul online, acesta fiind un dar lipsit de incarcatura sentimentala. Cu alte cuvinte, seful, colaboratorul, partenerul de afaceri sau angajatul nu are cum sa inteleaga mesajul gresit.

Cosurile cadou comandate din mediul online inseamna zero stress, zero alergatura, iar tinta este usor de atins, fara prea multe implicatii. Din punct de vedere financiar, cosul cadou este o varianta destul de accesibila.

Acesta nu este genul de cadou memorabil sau care sa contina elemente personale ce pot fi pastrate de-a lungul timpului, ci este mai degraba genul de cadou util, placut, care exprima recunostinta, respect, gratitudine si profesionalism.Lasă un răspuns

Site creat de