Studentie

De ce să te înscrii într-un program Work and Travel UK?

De ce sa te inscrii intr-un program Work and Travel UK

In ziua de azi, in realitatea financiara crunta cu care se confrunta toti romanii, foarte multi prefera sa plece in strainatate si sa munceasca pentru a se putea intretine si pentru a-si putea intretine familia. Din pacate, locurile de munca din strainatate, pe cat sunt de multe, pe atat sunt de incerte.

Sunt numeroase situatii in care romanii sunt pacaliti de alti romani, in care cei care pleaca la munca se intorc fara bani, in care oamenii sunt nevoiti sa stea in conditii inumane doar pentru a-si castiga o paine.

Oportunitatea inscrierii intr-un program Work and Travel UK este de neratat, atat pentru studenti, cat si pentru oamenii tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care cunosc limba engleza si care au un pasaport valabil.

Beneficiile inscrierii in programul Work and Travel

Studentii, dar si fostii studenti, persoanele tinere care au varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care cunosc limba engleza la nivel mediu si sunt dispuse sa lucreze in Marea Britanie minimum 3 luni, sunt invitati sa se inscrie in programul Work and Travel UK.

Aici nu numai ca vor castiga bani pe masura efortului depus, ci vor face si un schimb de experienta, vor vedea cum este in alta tara, care sunt conditiile oferite de angajatori, cat de bune pot fi conditiile de cazare, precum si cat de usor se castiga banii, in comparatie cu Romania.

Pentru a participa la programul Work and Travel, persoanele interesate au nevoie de cazier, de adeverinta medicala, de adeverinta de libera circulatie, de o copie a buletinului si de un CV, precum si de o recomandare.

Biletele de avion sunt obtinute in cele mai bune conditii, la cele mai mici preturi de pe piata, cu posibilitatea obtinerii unui full refund in cazul refuzului vizei. Posturile vacante includ joburi in domeniul HoReCa, precum baruri, hotele, restaurante, pe diferite pozitii, in functie de experienta, candidatii fiind studenti sau tineri care nu mai au statutul de studenti.

Cu un contract de munca incheiat intre 3 si 12 luni, cu posibilitate de prelungire, obtinut in urma unui interviu in care se stabileste si nivelul de limba engleza, cu sprijin in deschiderea contului bancar si cazare si masa la locul de munca sau in apropiere, cu asistenta 24/7 pe toata durata contractului de munca, tinerii care pleaca la munca in UK vor lua cea mai buna decizie.

Conditiile de inscriere sunt minime, incluzand cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si experienta in domeniu ce poate fi un avantaj, precum si existenta unui pasaport si a unui buletin valabil. Cu o taxa de inscriere minima si posibilitatea de a munci fara restrictii in Marea Britanie, beneficiarii programului Work and Travel UK se vor simti avantajati din toate punctele de vedere.

Pentru persoanele cu spirit de aventura, dar si cu dorinta de a munci, exista posibilitatea de a lucra prin programul Work and Travel in Statele Unite ale Americii, in Grecia sau in Australia.Lasă un răspuns

Site creat de