De Vazut

De ce tot mai multe persoane care se confruntă cu probleme financiare apelează la un credit până la salariu?

credit pana la salariu

Fie că vrem să recunoaștem sau nu, cu toții ne confruntăm cu probleme financiare, date fiind creșterile de prețuri necontenite, dar și nivelul salarial redus din țara noastră. Astfel, imediat ce am încasat salariul și am plătit utilitățile și abonamentul de telefonie, observăm că rămânem cu o sumă infimă de bani, cu care ar trebui să trăim până la următoarea plată.

Dacă și tu te confrunți cu o astfel de problemă, o bună sugestie este să optezi pentru un credit până la salariu. Astfel, poți avea o sumă consistentă de bani direct din fața calculatorului, completând un formular și un acord ANAF, iar consultantul bancar te va contacta pentru stabilirea următoarelor detalii.

Pentru ce probleme apelează românii la credite până la salariu?

Cel mai adesea o fac în urma unui eveniment nefericit în familie. Sau când mașina de spălat s-a defectat și este necesară o investiție imediată. Alte ocazii pentru care românii apelează la credite până la salariu mai sunt: plata ratelor, plata studiilor, plata abonamentului de telefonie mobilă și, mai nou, pentru plinul la autoturism sau chiar vizite și investigații medicale costisitoare.

Ce pași trebuie urmați pentru a beneficia de un credit până la salariu la Best Credit?

Spre deosebire de amanet, atunci când aplici pentru un credit până la salariu, totul se face 100% online. Astfel, vei evita birocrația din cadrul instituțiilor financiare, dar și timpul petrecut în fața ghișeului bancar.

Practic, vei completa un formular cu date personale, apoi un document emis de ANAF, iar în cel mult 24 de ore vei fi contactat. Iar ca să fii un bun platnic, este important să setezi data scadentă a împrumutului fix în ziua salariului.

După semnarea contractului, vei avea de ales modalitatea prin care banii vor ajunge în posesia ta: fie online, prin transfer bancar, fie prin ridicarea personală de la unul din sediile Best Credit din întreaga țară.

Cine poate beneficia de un astfel de credit?

Un credit pana la salariu de la BEST CREDIT poate fi accesat de o largă categorie de clienți, de la persoane care figurează cu întârzieri în Biroul de Credit, până la persoanele vârstnice, cu pensie.

Astfel, indiferent de statutul social și suma împrumutată, consultanții financiari ai Best Credit te vor îndruma spre alegerea celei mai bune variante de credit online de care ai nevoie.

Creditarea responsabilă este foarte importantă

Atunci când salariul este prea mic în comparație cu veniturile lunare, este foarte important ca atunci când aplici pentru un credit să îl rambursezi la timp, pentru a evita orice dezechilibru.

Practic, siguranța rambursării creditului este importantă atât pentru tine, cât mai ales pentru IFN-ul de la care primești împrumutul. De aceea trebuie să îți construiești o strategie bugetară, care să țină cont atât de nivelul de îndatorare și venitul tău, cât și de istoricul de creditare.

De asemenea, este recomandat să faci plățile la timp! Dar dacă pe parcursul contractului vor exista situații neprevăzute ce e vor împiedica să faci plata lunară, specialiștii Best Credit vor veni cu soluții la rezolvarea acestei probleme.

Photo by Sergey Zolkin on UnsplashSite creat de